KUĆA STRAVE

Horor u Poljskoj: U plastičnim vrećicama pronađene mrtve bebe. Otac i starija kći optuženi za incest, mlađa silovana

Image
Foto: Profimedia

Prema tužiteljima, dvoje ubijene djece potječe iz veze oca s 20-godišnjakinjom za koju kažu da je bila u sporazumnoj vezi s njim. Treće dijete bilo je iz veze koju je imao s drugom kćeri nakon što ju je prisilio na seks. Tužitelji su dodali da ga sumnjiče za ubojstvo treće bebe

18.9.2023. u 13:18/ Danas.hr

Stravičan slučaj potresao je Poljsku u petak kada su tijela tri novorođene bebe pronađena u podrumu jedne obiteljske kuće na sjeveru zemlje.

Piotr Gierasik (54) i Paulina Gierasik (20) uhićeni su nakon što su ostaci beba otkriveni u plitkim grobovima i zamotani u plastične vrećice na njihovom imanju u selu Czerniki. Otac i kći suočavaju se s mogućim doživotnom zatvorom zbog ubojstva i incesta, piše Daily Mail.

Prve dvije bebe pronađene su u petak, a daljnjom istragom u subotu otkriveno je i treće tijelo koje je već bilo u 'odmakloj fazi raspadanja'. Mariusz Duszyński iz Okružnog tužiteljstva u Gdanjsku rekao je: 'Žena je optužena za dva ubojstva i za incestuoznu vezu s ocem dok je muškarac optužen za tri ubojstva, za incest sa svojom 20-godišnjom kćeri i za incestuozne odnose s drugom kćeri.'

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Prema tužiteljima, dvoje od ubijene djece potječe iz njegove veze s 20-godišnjakinjom za koju kažu da je bila u sporazumnoj vezi s ocem. Treće dijete bilo je iz veze koju je imao s drugom kćeri nakon što ju je prisilio na seks. Tužitelji su dodali da ga sumnjiče za ubojstvo treće bebe.

Do mračnog otkrića došlo je nakon što je policija dobila dojavu socijalne službe. Jedan od Paulininih radnih kolega navodno je alarmirao socijalnu službu nakon što je vidio 'uznemirujuću' SMS poruku koju je 20-godišnjakinja poslala svom ocu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Piotr se doselio u selo prije otprilike 15 godina, a nakon smrti supruge sam je nastavio odgajati djecu.

Jedan mještanin rekao je: "Otac je ostao sam s djecom. Puno ih je, deset-dvanaest, najstariji su već otišli. Piotr je ostavio dobar dojam. Dvorište je zapušteno, ali je ugradio nove prozore na kuću. Nije bilo traga da je pio. Vodio je djecu u šetnju ili u šumu u branje gljiva. Tko bi rekao da takve gadosti postoje u njihovom domu."

Ali su zato kolege u slastičarnici u kojoj je Paulina radila u susjednom selu Stara Kiszewa posumnjali su da je trudna nakon što je počela nositi široku odjeću. Zatim je uzela tri tjedna odsustva s posla, ali se vratila tjedan dana kasnije.

Jedna radnica iz trgovine rekla je: "Svi smo pretpostavljali da je trudna, mislim da je oko sebe vezala pojaseve poput steznika. Kada se ranije vratila s odmora, promjena je bila vidljiva. Bila je puno mršavija, slabija i stalno umorna. Kad smo je pitali za dijete, odglumila je iznenađenje i sve zanijekala."

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Drugi mještanin rekao je: 'Živjeli su kao par. Zvala ga je Piotr, po imenu. Hodali su okolo ruku pod ruku. Prije nekoliko mjeseci joj je obrijao glavu kako je drugi dečki ne bi gledali. Gledala je u njega kao u Boga.'

Tužitelji sada čekaju obdukciju kako bi utvrdili kako su bebe umrle.

Upravo se čita

Image
TIJEKOM OBUKE

Prevrnuo se policijski terenac na nasipu kod Jankomira: Jedan policajac umro, trojica u bolnici

U međuvremenu, policija nastavlja pretraživati imanje kako bi utvrdila ima li negdje još skrivenih tijela.

POGLEDAJTE VIDEO: Ovo je bunar u selu pokraj Perušića u kojem je muškarac pronašao tijelo bebe zamotano u vrećicu.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
kolege svjedočile sukobu

Drama u Kliničkom centru u Sarajevu! Potukli se doktor i medicinska sestra: 'Ti si najobičnija seljačina'

Više s weba