'svjedok' u zambiji

I Pernar se oglasio oko današnjeg ročišta pa napisao: 'Nemam strpljenja, idem na doručak'

Image
Foto: RTL

Na društvenim mrežama cijelo jutro objavljivao je komentare na račun saborskih zastupnika pa naveo da su 'Možemovci u Saboru u panici'

1.6.2023. u 11:49/ Danas.hr

Hrvati u Zambiji su oslobođeni su krivnje, odlučila je to u četvrtak ujutro sutkinja suda u Ndoli.

Ivan Pernar, koji je prošli tjedan svjedočio na sudu te umalo i sam skoro završio iza rešetaka zbog nepoštivanja suda, tijekom jutra obljavljivao je neprestano komentare iščekujući konačnu presudu za četiri hrvatska para.

Ranije tijekom jutra, dok se još nije znala presuda suda, napisao je: "Sudeći po nevjerojatnoj agresiji ljevičara protiv mene vrlo je vjerojatno da su u panici i da se boje pozitivnog ishoda današnjeg ročišta, odnosno da bi sutkinja mogla ići na ispitivanje optuženika.
Ako se optužba danas ne odbaci, bit će to još jedan poraz njihovih odvjetnika, ali i HR medija čija su sva dosadašnja predviđanja neslavno završila, počevši još od 2 mjeseca kad su slavodobitno zaključili da su optuženici oslobođeni optužbi do lažne vijesti plasirane samo dva dana uoči mog svjedočenja kada su rekli da sam "otpao s liste svjedoka".

Image
UPRAVO ODLUČENO

Hrvati oslobođeni svih optužbi u Zambiji: 'Djeca idu s nama u Hrvatsku!'

Image
UPRAVO ODLUČENO

Hrvati oslobođeni svih optužbi u Zambiji: 'Djeca idu s nama u Hrvatsku!'

No iščekivajući početak suđenja, Pernar je i ogladnio, pa je na Telegramu napisao: "Sat vremena sam čekao početak suđenja, pola sata već čekam odluku, nemam strpljenja više idem na doručak."

Potom je komentarima provocirao zastupnike u Saboru i na Fecebooku podbadao: "Navodno su Možemovci u Saboru u panici", a potom da i "Navodno i na sudu u Zlataru sa strepnjom iščekuju odluku u Ndoli!", kao i da je "cijeli saziv Sabora danas izuzetno nervozan".

Potom se osvrnuo i na konačan pravorijek suda:

"Ako tužiteljstvo ne uloži žalbu ili žalba bude odbijena, odluka sutkinje postaje pravomoćna. Zambijski zakon govori da bi netko bio osuđen za trgovinu ljudima, nije dovoljno samo da posvajanje bude nezakonito, nego je potreban i element iskorištavanja djece. Što je točno sutkinja odlučila javit ću uskoro, ali sudeći po ovoj odluci, možemo ustvrditi da optuženi nisu krivi za trgovinu djecom".

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
kolege svjedočile sukobu

Drama u Kliničkom centru u Sarajevu! Potukli se doktor i medicinska sestra: 'Ti si najobičnija seljačina'

Više s weba