prvi gospodin sad-a

Je li to moguće? Evo čime bi se Bill Clinton mogao baviti ukoliko mu supruga postane predsjednica

Image
Foto: AP Images

Hillary je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug

30.10.2016. u 8:43/ Hina

WASHINGTON - Za vrijeme suprugove predsjedničke kampanje 1992. godine HillaryClinton izazvala je i pohvale i kritike kada je, u obrani svojeg aktivizma, rekla da bi "mogla ostati kod kuće i peći kolače i pozivati na čaj"  u komentaru koje su neke kućanice doživjele kao uvredu.  

Međutim, u petak - prije bombastične objave FBI-ja o novoj istrazi u vezi s njezinom e-mail prepiskom u doba kad je bila američka državna tajnica - ona je predložila način na koji bi njezin suprug Bill Clinton mogao provoditi vrijeme kao predsjedničin suprug: da vježba saksofon.

U radijskoj emisiji u kojoj je domaćin bio pjevač i glumac Keith Sweat, predsjedničkoj kandidatkinji postavljeno je pitanje svira li Bill Clinton još uvijek saksofon, kao što je prije, noseći crne naočale poput pravog jazzera, u vrlo gledanu televizijskom nastupu 1992. godine.

"Paa, nema baš puno vremena", rekla je ona uz smijeh i dodala: "ali rekla sam mu da bi bilo dobro da se ponovno malo 'zagrije' kako bi se time bavio u Bijeloj kući. Zar to ne bi bila dobra ideja?", rekla je  Clinton.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novi detalji

Pucnjava u blizini sinagoge u Jeruzalemu: Najmanje sedmero poginulih, policija ubila napadača

Više s weba