OGLAS

POZNATO I O KOME JE RIJEČ

Kakav skandal! Uprava Dinama na dan nereda u Ateni, jednog BBB-a spasila od uhićenja i stavila na svoj avion?

Image
Foto: Igor Soban/Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene ih se vratilo 65. Taj dodatni putnik bio je jedan od Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila njihova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb

3.10.2023. u 10:01/ Danas.hr

Zanimljive informacije stižu oko BBB navijača privedenih u Grčkoj, ali i o onima koji su očito "srećom" zatvor izbjegli.

Naime, kako doznaje Nacional, vodstvo Dinama već je mjesec i pol u strahu da u javnost ne iscure informacije o tome kako je 8. kolovoza, kad se avion s kompletnom Dinamovom ekipom vraćao iz Atene, nakon što je utakmica s AEK-om otkazana zbog nereda u kojima je smrtno stradao jedan grčki navijač - da je u tom avionu bio i jedan putnik koji tamo nije trebao biti.


Riječ je o sinu jednog od zaposlenika i člana Skupštine Dinama.

Image
PROTIVI SE IZRUČENJU

Priveden još jedan BBB-ovac: Sudac istrage odbio istražni zatvor, dobio je mjere opreza

Image
PROTIVI SE IZRUČENJU

Priveden još jedan BBB-ovac: Sudac istrage odbio istražni zatvor, dobio je mjere opreza

On je nazvao Vlatku Peras u Atenu, a ona poslala Miljenka Sakomana i Brunu Markovića da ga pokupe. Otac je navodno sve potvrdio policiji. U Dinamu strahuju od mogućih sankcija za Vlatku Peras i klub. Da im je navijač bio sumnjiv, grčka policija već bi tražila njegovo izručenje, jer je bio na popisu navijača koji su ušli u Grčku, piše Nacional.

U Grčku su putovala 64 člana Dinamove delegacije, a iz Atene ih se vratilo 65. Taj dodatni putnik bio je jedan od Bad Blue Boysa kojeg je vodstvo Dinama prošvercalo u hotel u kojem je boravila njihova delegacija, dalo mu Dinamovu odjeću, a onda su ga ukrcali na charter let i dovezli u Zagreb.

POGLEDAJTE VIDEO: BBB-ovcima bi se moglo suditi u Hrvatskoj? Grčki odvjetnik za Danas objasnio kako je došlo do novih uhićenja


Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
Viola boje mora
Love island Australija
default_cta
Barbie i njezine sestre
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Turbo fast
default_cta
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
PANIKA

Jak potres magnitude 7 po Richteru zatresao otočje kod Australije. Izdano i upozorenje za tsunami


Više s weba