U JAPANU

VIDEO Makakiji teroriziraju stanovništvo: Nakon nekoliko tjedana uhvaćen i ubijen majmun koji je ozljeđivao djecu i starije

Image
Foto: Anonymous via AP

Incidenti se još uvijek prijavljuju i nastavlja se potraga za ostalim agresivnim majmunima, a uhvaćeni majmun imao je četiri godine te je bio visok pola metra

27.7.2022. u 12:45/ RTL Vijesti

Dužnosnici iz japanskog grada Yamaguchija objavili su kako su ubili jednog od majmuna koji su terorizirali stanovnike tog grada.

Mužjaka makakija su pronašli jučer navečer u krugu srednje škole gdje su bili angažirani lovci. Uspavan je i kasnije ugušen jer je bio jedna od životinja odgovorna za napade.

Podsjetimo, vlasti love majmune od početka napada na odrasle i djecu od prije tri tjedna. Većina ozljeda bile su blage ogrebotine i ugrizi, javlja BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Incidenti se još uvijek prijavljuju i nastavlja se potraga za ostalim agresivnim majmunima, a uhvaćeni majmun imao je četiri godine te je bio visok pola metra.

Makakiji su česti nekim dijelovima Japana, a u nekim se područjima smatraju štetočinama, jedu usjeve te ulaze u domove, ali su njihovi napadi neuobičajeni.

Upravo se čita

Image
OČEVID U TIJEKU

U Zagrebu opet u zrak dignut bankomat

Gradski dužnosnik rekao je prije hvatanja da je "rijetkost vidjeti ovoliko napada u kratkom vremenskom razdoblju".

Više s weba

Pročitajte još

Image
Snimka je u javnosti izazvala raspravu

Objavljena nova snimka pada Boeinga Flydubaija: pilotu kobni let bio zadnji jer je dao otkaz

Više s weba