zvjerstvo u beogradu

Malena, koju je otac držao u kadi, u užasnom je stanju: 'Čim vidi muškarca počne plakati i braniti se'

Image
Foto: MUP Srbije/Shutterstock

Kirurzi je ne mogu ni pregledati jer se djevojčica boji, ima samo 10 kilograma je ne može stajati na nogama. Zna reći ime i prezime, traži čokoladu, ali govori vrlo tiho. S njom će raditi psiholozi i u bolnici smatraju da će trebati dosta vremena da se oporavi

31.3.2023. u 13:04/ Danas

Osmogodišnja djevojčica, za koju se sumnja da ju je otac godinama držao zaključanu u stanu u Beogradu i to u kadi, ima samo deset kilograma, pohranjena je i ne može ni stajati na nogama.

Ona je i dalje u Sveučilišnoj klinici za djecu Tiršova gdje danonoćno paze na nju, a njeni zdravstveni nalazi ispod su normalne. Kako donosi Blic, djevojčica je povučena, tiha i ne priča puno.

"Ima osam godina i samo 10 kilograma. Premršava je za svoje godine. Ne može ni stajati na nogama. Zna reći ime i prezime, traži čokoladu, ali sve to govori vrlo tiho. Neke riječi i rečenice izgovara vrlo nerazgovijetno ili ih uopće ne zna izgovoriti", rekao je izvor za Blic.

Image
horor u susjedstvu

U Beogradu uhitili oca monstruma koji je zatočio kćer i držao je u kadi. Pojavila se i majka

Image
horor u susjedstvu

U Beogradu uhitili oca monstruma koji je zatočio kćer i držao je u kadi. Pojavila se i majka

Prema njegovim riječima, ono što izaziva jezu je što malenu ne mogu pregledati kirurzi jer čim vidi muškarca počne plakati i braniti se.

"Diže ruke kao da se brani, drži se za trbuh i neprestano plače čim joj priđe muška osoba", naveo je izvor i dodao da će s njom raditi psiholozi i da će trebati dosta vremena da se oporavi.

Njenom ocu Urošu P. danas je određen pritvor od 30 dana po svim točkama koje postoje u srbijanskom zakonu pa tako i zbog opasnosti od bijega, mogućnost ometanja istrage utjecanjem na svjedoke, opasnosti od ponavljanja kaznenog djela...

Na prvom saslušanju branio se šutnjom i navodno je izgovorio samo jednu rečenicu kojom se pokušao opravdati i to da je duže vrijeme uzimao drogu i alkohol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, regiju je potresla priča o beogradskoj djevojčici koju je policija pronašla u vrlo teškom stanu.

Za nju su doznali kada je Uroševa partnerica stigla na policiju, prijavila da ju je on udario u glavu i slomio nos, a onda je otkrila i da godinama drži kćer kao robinju. Uroš je nekoliko dana bježao od policije, a onda su ga našli u jednom beogradskom stanu. Djevojčicu su odveli u bolnicu i bila je vidno zapuštena i izgladnjela.

Više s weba

Pročitajte još

Image
prugasto je u modi

Jesu ovo braća Dalton? I na šestom masovnom prosvjedu u Beogradu građani vikali: 'Vučiću odlazi'

Više s weba