seksualno uznemiravanje

Manekenka skočila sa 6. kata: Bježala od šefa koji joj je prijetio nožem i pokušao silovati

Image
Foto: Instagram

Dva puta su ju operirali. Dok se oporavljala u bolnici od ozljeda kralježnice u sobu su joj banuli policajci, stavili je u kolica i završila je u zatvoru

27.9.2018. u 9:50/ Vijesti.hr

Ekaterina Stetsiuk(22) skočila je kroz prozor hotela u Dubaiju kako bi pobjegla od šefa koji ju je, tvrdi, htio silovati. Skočila je sa šestog kata i preživjela te je sada ispričala što je sve doživjela od trenutka kada je stigla u Dubai u veljači ove godine. Kaže da ju je šef Pakistanac, a koji je vlasnik modne agencije odveo u Dubai. U hotelskoj sobi joj je prijetio nožem i htio ju je silovati, piše Sputnik.

"Pozvao me u radno vrijeme da dođem u hotel u kojem je odsjeo. Počeo je navaljivati na mene. Seksualno me uznemiravao. Dodirivao mi je koljena. Maknula sam njegovu ruku i onda je poludio. Shvatila sam da je vrijeme da odem. Pobjegla sam u hodnik. Zgrabio me za kosu i povukao nazad u sobu. Zgrabio je nož. Pritisnuo me uza zid držeći me za vrat i počeo me daviti. Natjerao me da se skinem. Bilo me strah da će me ubiti. Uspjela sam se osloboditi i skočila sam kroz prozor. Preživjela sam jer sam pala na tendu", kaže ispričala je potresena manekenka.

Umjesto njega, u zatvoru završila - ona

Dva puta su ju operirali. Dok se oporavljala u bolnici od ozljeda kralježnice u sobu su joj banuli policajci i stavili je u kolica. Završila je u zatvoru.

"Moj šef je rekao da sam na njega nasrnula nožem i da sam ga ranila. To je laž, ali bila sam u muslimanskoj zemlji i tamo zakon štiti muškarce", tvrdi Ekaterina. Nakon tri mjeseca u zatvoru vratila se u Rusiju dok je njezin šef deportiran u Pakistan, ali nije kažnjen. Ekaterina priznaje da je pogriješila što je prihvatila taj posao te dodaje da je imala "ludu sreću", piše Sputnik.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISTRAGA U TIJEKU

Dileri pogriješili? Greškom dostavili banane s oko 150 kg kokaina u tvrtku u BiH

Više s weba