'seksualni predator'

Michelle Obama ljutito napala 'sramotnog' Trumpa i njegove seksualne ispade, on niječe optužbe

Image

Michelle Obama

Foto: AP Images

Ona se obrušila na ono što je nazvala Trumpovo "okrutno" i "zastrašujuće" ponašanje prema ženama, namjerno nikad ne izgovarajući njegovo ime

13.10.2016. u 20:49/ Hina

Američka prva dama Michelle Obama u četvrtak je žestoko kritizirala republikanskoga predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa nazvavši njegove seksualno agresivne komentare o ženama "sramotnima" i "nedopustivim", dok on niječe optužbe i optužuje medije za "klevetu". 

Obama, koja je završila pravo na Harvardu, na skupu demokratske predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton u New Hampshireu pozvala je da se "zaustavi ludilo".

Komentirajući snimku iz 2005. u kojoj on govori da mu slava dopušta da ljubi i dira žene, Obama je rekla da je posrijedi moćan pojedinac koji slobodno i otvoreno govori o "seksualnom predatorskom ponašanju".

"Nije važno kojoj stranci pripadate - demokratima, republikancima ili neovisnima - ni jedna žena ne zaslužuje da bude tretirana na taj način. Ni jedna ne zaslužuje tu vrstu zlostavljanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona se obrušila na ono što je nazvala Trumpovo "okrutno" i "zastrašujuće" ponašanje prema ženama, namjerno nikad ne izgovarajući njegovo ime. 

"To nije normalno. To nije uobičajena politika. To je sramotno. To je nedopustivo", rekla je Obama i dodala: "Nije način na koji se ponašaju pristojni ljudi".

Upravo se čita

Image
OSTATAK MALO SLABIJE

Kanadski izbornik nakon debakla: 'Prvih pola sata smo odigrali na razini najboljih'

Na skupu na Floridi Trump je zanijekao optužbe, rekavši da se radi o "lažima" i o "zajedničkom koordiniranom i opasnom napadu" bračnog para Clinton i njihovih saveznika u medijima, izrijekom navodeći The New York Times.

Više s weba

Pročitajte još

Image
BEOGRAD NASTAVLJA PO SVOM

Vučić podržao svog ministra: 'Nitko u Srbiji ne može reći da je Stepinac bio svetac!'

Više s weba