TUGA U PANČEVU

Mlada stomatologinja Ivana u rujnu se zaručila, u utorak bila pozitivna, u nedjelju umrla: Osjetila je jedan jedini simptom

Image
Foto: Facebook

'Moguće je da se zarazila na radnome mjestu, to nećemo nikad znati', kaže Ivanina kolegica

19.10.2021. u 12:14/ RTL Vijesti

U utorak je bila pozitivna na koronavirus, u nedelju je više nije bilo. Covid-19 odnio je još jedan mladi život u Srbiji, stomatologinja, liječnica Ivana Latovljev (27) bila je zaposlena u Domu zdravlja Kovačica.

Obitelj, prijatelji i kolege mlade liječnice u šoku su zbog tragične vijesti koja je potresla javnost. Bila je, kako pričaju, zdrava, uvijek nasmijana. Bitku s koronom izgubila je u nedjelju, a pokopana je u ponedjeljak u 14 sati, piše Telegraf.

Zaručila se prije mjesec dana.

"Ne znam kako se zarazila, pričala je da želi rađati, pa nije bila sigurna treba li se cijepiti. Moguće je da se zarazila na radnome mjestu, to nećemo nikad znati", priča Ivanina kolegica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
dugi covid

Dva čudna simptoma otkrivaju da ste imali koronu: Jedan užasava muškarce, a drugi žene

Image
dugi covid

Dva čudna simptoma otkrivaju da ste imali koronu: Jedan užasava muškarce, a drugi žene

Mlada liječnica osjetila je jedan jedini simptom, izgubila je osjet mirisa te se testirala. Test je u utorak bio pozitivan.

"Bila je odmah poslije toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je povraćati, bila je kod liječnika, javila se hitnoj pomoći. U nedjelju ujutro se ponovo javila rekavši da joj je opet loše. Mjerili su joj tlak, donji joj nisu mogli izmjeriti. Počeli su je gubiti", priča sugovornica.

Upravo se čita

Image
pratite na rtl-u

DANAS OD 19 SATI! Otkrivamo! Pacijenti u problemima - ostaju bez pomagala

Kako kaže, iz Crepaje, odakle je dr. Latovljev, odvezena je u Pančevo na prijemni odjel.

"Intubirali su je, kisik, reanimacije. Sve se to događalo na putu do Pančeva. Liječnik je uspije podignuti jednom, ona opet utone. Uspio ju je oživjeti na nekoliko minuta i tako više puta. Ispred bolnice u Pančevu se izgubila posljednji put", objašnjava kolegica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretpotstavlja se, navodi, da je neki tromb krenuo i da je on doveo do tragičnog ishoda.

Više s weba

Pročitajte još

Image
reforme zbog ebole

WHO osniva Fond za hitne slučajeve, za početak 100 milijuna dolara sredstava

Više s weba