holivudski vandal

Mladić koji je oštetio zvijezdu Donalda Trumpa sada je optužen da je ukrao kip Marilyn Monroe

Image
Foto: AP Images

Mladić koji je oštetio zvijezdu Donalda Trumpa sada je optužen da je ukrao kip Marilyn Monroe

27.6.2019. u 11:09/ Hina

Mladi muškarac već osuđen jer je oštetio zvijezdu predsjednika Donalda Trumpa na Stazi slavnih u Hollywoodu optužen je za krađu kipa Marilyn Monroe koji glumicu prikazuje u legenedarnoj sceni iz filma "Sedam godina vjernosti" i bio je postavljen na ulazu u tu turističku meku.

Austin Clay mogao bi dobiti do tri godine zatvora bude li proglašen krivim za krađu i vandalizam, objavilo je državno odvjetništvo u u Los Angelesu. 

Da je upravo 25-godišnji Clay otuđio kip pokazale su snimke nadzornih kamera. No kada su istražitelji otkrili da je bio na uvjetnoj slobodi nakon presude jer je uništio zvijezdu Donalda Trumpa na Stazi slavnih, krenuli su pretražiti njegov dom. 

Prema lokalnim medijima, u stanu su pronašli tragove koji ukazuju na krađu kipa najslavnije holivudske plavuše u legendarnoj sceni iz filma snimljenog 1955.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kip se nalazio na ulazu u Stazu slavnih kao dio instalacije "Četiri dame Hollywooda" posvećen slavnim glumicama industrije snova. 

Očevici su rekli da su vidjeli muškarca kako se penje do instalacije noću sa 16. na 17. lipnja te se koristi pilom kako bi uklonio kip.  

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

Policija, nažalost, nije pronašla statuu u mladićevoj kući te strahuje da je oštećen.

"Pregledom videa, čini se da se kip razbio i mogao bi biti u komadima"; rekao je policajac  Douglas Oldfield za kanal NBC4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austin Clay već se 'proslavio' u srpnju 2018. kada je oštetio zvijezdu Donalda Trumpa krampom što ga je sakrio u kutiju za gitaru. Za taj vandalski čin bila mu je dosuđena kazna tri godine zatvora s kušnjom i dvadeset dana rada za opće dobro, kao i obveza psihijatrijskog liječenja.

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakve mljekare

Kinezi klonirali 3 superkrave - iz svake se može pomusti 18 tona mlijeka na godinu

Više s weba