Pijani nasilnik

München: Hrvat (52) ugrizao vozača podzemne za ruku, zabio mu šaku u lice, vozač na hitnu morao zbog šoka

Image

Policija Münchena nakon intervencije na stanici S-Bahna

Foto: Polizei München

Državljaninu RH koji živi u južnom predgrađu bavarske metropole jako se nije svidjelo kad ga je na kraju vožnje službenik DB-a išao buditi

26.9.2022. u 10:03/ Sergej Županić

Vozač linije S7 prigradske željeznice Münchena završio je u petak rano ujutro svoju večernju smjenu na hitnoj umjesto da se odveze doma na počinak, a sve zato što je nabasao na 52-godišnjeg putnika iz Hrvatske kojemu se nije svidjelo to što ga je ovaj pokušao probuditi. Hrvat je pokušao bježati, jurili su ga policajci, uhvatili su ga, izmjerili mu 2,12 promila alkohola…

Sve je počelo tako što je u 1.45 iza ponoći, nakon 33 kilometara, odnosno 44 minute vožnje od Marienplatza u centru Münchena prema južnom predgrađu, 42-godišnji vozač poručio rijetkim putnicima: "Završna stanica Wolfratshausen!"

Image
Prekršio niz zakona

Odbio nositi masku: Hrvat (28) izbačen iz vlaka u Njemačkoj. Psovao kondukterku, policajce, nije dobro prošao

Image
Prekršio niz zakona

Odbio nositi masku: Hrvat (28) izbačen iz vlaka u Njemačkoj. Psovao kondukterku, policajce, nije dobro prošao

To što u vagonima zaostane pokoji zaspali putnik više je pravilo nego događaj, pa je i buđenje sredovječnog gospodina vozaču trebalo biti rutina. Međutim, kako je objavila policija Münchena na svojim stranicama: "Probuđeni 52-godišnji Hrvat mora da je nešto krivo shvatio… Ugrizao je zaposlenika DB-a za ruku, a zatim ga i udario u lice."

Prema onome što je objavila policijska uprava, 52-godišnjak bi čak uspio i pobjeći da u vlaku nije bio i 21-godišnji putnik, tako građanski savjestan da se zatrčao za pijanim nasilnikom, sustigao ga, oborio na pod i zadržao do dolaska policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija navodi još jednu zanimljivost. Vozač je uhvaćenog Hrvata, istina, prijavio zbog nanošenja tjelesnih ozljeda, ali razlog zašto je po njega moralo doći vozilo hitne i odvesti ga nisu bile primarno ozljede od ugriza ili šake u glavu.

"42-godišnjak je doživio šok i morali su mu pružiti pomoć", stoji u policijskom priopćenju.

Upravo se čita

Image
nekima će se svidjeti

Od danas pojeftinjuju neke cigarete, Carinska uprava objavila tablicu

Za napadača je policija navela i to da inače stanuje u obližnjem mjestu Icking, te da se s policajcima pozdravio i otišao doma tek nakon obrade zbog kaznene prijave.

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA JUGU DRŽAVE

Ukrajinci tvrde: Rusi su nas htjeli zavarati tenkovima na napuhavanje, ispuhali se

Više s weba