OGLAS

ZAŠTO!?

Muškarac u Njemačkoj čuo dječaka (10) da govori ukrajinski pa ga bacio s mosta. Ni tu nije stao...

Image
Foto: Profimedia

Dok je desetogodišnjak ležao, napadač ga je navodno gađao staklenom bocom kojom ga je i pogodio u desno rame. Muškarac je potom pobjegao. Dječak nije teže ozlijeđen, rekao je glasnogovornik tužiteljstva. Pružena mu je pomoć u bolnici, a zatim je pušten kući

2.9.2023. u 15:49/ Danas.hr

Njemačko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv muškarca zbog pokušaja ubojstva, a kojeg se sumnjiči da je prošle subote, 26. kolovoza, napao desetogodišnjeg ukrajinskog dječaka u Einbecku.

Osumnjičeni je jednu djevojčicu i povukao ju za kosu, dok je desetogodišnjaka bacio preko ograde mosta i tako ga ozlijedio, kaže javni tužitelj.


Prije samog incidenta, dječak je s još nekoliko djece iz Ukrajine bio na mostu u gradiću u okrugu Northeima, i navodno se muškarac žalio da djeca govore ukrajinski i zamolio ih da pričaju ruski. Tvrdi se da je muškarac neposredno prije rekao da je "Ukrajina započela rat."

Image
za 500 zlota

Pritvoren Ukrajinac (30) koji je pokušao prošvercati Turke do Slovenije

Image
za 500 zlota

Pritvoren Ukrajinac (30) koji je pokušao prošvercati Turke do Slovenije

Dječak je prilikom pada s mosta udario u željezne nosače koji su montirani u razini mosta, a zatim je pao u kanal. Zadobio je ozljede glave i stopala.

Dok je desetogodišnjak ležao, napadač ga je navodno gađao staklenom bocom kojom ga je i pogodio u desno rame. Muškarac je potom pobjegao. Dječak nije teže ozlijeđen, rekao je glasnogovornik tužiteljstva. Pružena mu je pomoć u bolnici, a zatim je pušten kući, piše njemački Welt.

Državni odvjetnik smatra da je napad politički motiviran. Policija traga za počiniteljem koji je star između 40 i 45 godina, a koji je u vrijeme napada nosio plavu majicu kratkih rukava, crnu kapu i kratke traperice.

POGLEDAJTE VIDEO: Muškarac koji je u Rusiji ubio 11 učenika i sam pohađao tu školu! 'Bio je registriran na psihoneurorološkom odjelu'


Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
Razgovarat će o nafti

Jednodnevni izlet: Putin planira na kratko otići iz Rusije. Stiže li na COP28 u Dubai?


Više s weba