teški dani

Nakon spornih videa i fotografija, finska premijerka se rasplakala: 'Ja sam samo čovjek'

25.8.2022. u 21:45/ Maja Oštro Flis

'Još učim i obavljam svoj posao najbolje što mogu. Razmišljam o Ukrajini, razmišljam o vama', kazala je Sanna Marin

Toliko puta proteklih je nekoliko dana bila pred televizijskim kamerama, uputila javnu ispriku, a sada i zaplakala. Emotivna finska premijerka Sanna Marin priznala je da se u ovim teškim vremenima samo htjela zabaviti. Ne žali zbog partijanja u svoje slobodno vrijeme, ali nadodaje da za mjesto šefice vlade namjerava i dalje marljivo raditi.

"Najiskrenije mogu reći da proteklih nekoliko dana nisu bili nimalo lagani. Bilo mi je jako teško. Ja sam samo čovjek", kazala je Sanna Marin, finska premijerka.

Emotivno, na rubu suza, svoj je govor započela trenutno najpopularnija političarka na svijetu.

"U ovim mračnim vremenima i meni ponekad nedostaje radost, svjetlo i zabava. To uključuje određene vrste fotografija i videa koje nisam željela vidjeti. Znam da i vi ih niste htjeli vidjeti. Ipak, svima nama su pokazana. To je privatno, to je radosno i to je život. Nisam izostala niti jedan dan s posla. Nikada nisam ostavila niti jedan zadatak nedovršen, niti ću", poručila je premijerka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No o njezinom poslu malo tko priča proteklih dana. Zato videa na kojima Sanna Marin partija s prijateljicama i prijateljima vidio je cijeli svijet. I svatko ima mišljenje o svemu što ona radi u slobodno vrijeme. Pogotovo kolege iz parlamenta.

Image
SKANDAL KOJI TO NIJE

Zašto finskim konzervativcima i Vlatki Pokos smeta Sanna Marin? 'Mi imamo taj patrijarhalni diskurs'

Image
SKANDAL KOJI TO NIJE

Zašto finskim konzervativcima i Vlatki Pokos smeta Sanna Marin? 'Mi imamo taj patrijarhalni diskurs'

„Nema sumnje da svi pričaju o tome, jer to izaziva reakcije, emocije. Mislim kako bi trebali prionuti na posao, više vremena posvetiti stvarima koje su ovoj zemlji važne“, izjavio je Petteri Orpo, predsjednik Nacionalne stranke i vođa opozicije.

Upravo se čita

Image
Imali sve, osvojili bod

Srpski mediji u nevjerici nakon bizarnog ogleda protiv Kameruna: 'Šta to uradiste, bre?'

"Moj posao nije da moraliziram, ali nema sumnje, kada sam vidjela fotografiju odmah sam prepoznala zid službene rezidencije", tvrdi Annika Saarikko, ministrica financija.

Misli na ovu fotografiju: koja je nastala u WC-u službene rezidencije, početkom srpnja. Da se dobro zabavljaju djevojke u toplesu, pokazale su poljupcem i natpisom na kojoj stoji - Finska. Sanna Marin nije na fotografiji, ali se za nju jučer i službeno ispričala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznala je konzumiranje alkohola, a da nije uzimala droge pokazao je test kojem se podvrgnula i sama ga platila. Zbog svega - na skupu svoje socijaldemokratske stranke dočekana je u maniri mega zvijezde. Političke zvijezde.

"Još učim i obavljam svoj posao najbolje što mogu. Razmišljam o Ukrajini, razmišljam o vama, želim dobro raditi svoj posao. Hvala vam", izjavila je premijerka Marin.

Više s weba

Pročitajte još

Image
masakr u Crnoj Gori

Ubojica masovnog ubojice je u bijegu, pregovara s policijom? 'On je očistio cetinjske ulice od demona!'

Više s weba