OGLAS

DENIS BUNTIĆ

Nije pretukao samo suprugu. Tukao se u kafiću prije 10 godina, a sudit će mu se i zbog tučnjave iz 2019.

Image
Foto: Klara Buntić/Sanjin Strukic/PIXSELL

'U predmetu ovog Tužiteljstva broj T08 0 KT 0006877 20 podignuta je optužnica protiv D.B. zbog osnovane sumnje da je 03.02.2019. godine počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu M.H.. Nakon što je potvrđena optužnica od strane Općinskog suda u Ljubuškom očekuje se zakazivanje ročišta za nastavak glavne rasprave u navedenom predmetu', navodi glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH, Petrunjela Matijević

25.9.2023. u 14:49/ Danas.hr

Dok cijela Hrvatska, ali i regija bruji o Denisu Buntiću i njegovu nasilju nad suprugom Klarom, portal Hercegovina.info doznaje da je u tijeku još jedan proces protiv nekadašnjeg rukometaša Hrvatske.

Riječ je također o nanošenju teških tjelesnih ozljeda iz 2019. godine.


"U predmetu ovog Tužiteljstva broj T08 0 KT 0006877 20 podignuta je optužnica protiv D.B. zbog osnovane sumnje da je 03.02.2019. godine počinio kazneno djelo teška tjelesna ozljeda na štetu M.H.. Nakon što je potvrđena optužnica od strane Općinskog suda u Ljubuškom očekuje se zakazivanje ročišta za nastavak glavne rasprave u navedenom predmetu", navodi glasnogovornica Tužiteljstva ŽZH, Petrunjela Matijević upitana o ranijim predmetima u kojima se spominje Buntić.

Image
MUČNI SLUČAJ PREMLAĆIVANJA

Sud iz Ljubuškog za Danas.hr o tome zašto Buntiću nisu odredili pritvor: 'Umjesto toga izrekli smo 2 mjere zabrane'

Image
MUČNI SLUČAJ PREMLAĆIVANJA

Sud iz Ljubuškog za Danas.hr o tome zašto Buntiću nisu odredili pritvor: 'Umjesto toga izrekli smo 2 mjere zabrane'

Potvrdili su to i na Općinskom sudu u Ljubuškom.

"U tijeku je postupak zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda iz članka 172 stavak 1. KZ F BiH. Postupak je u fazi glavnog pretresa, čeka se na saslušanja svjedoka po prijedlogu stranaka, koji svjedoci se nalaze u inozemstvu", kazali su iz Općinskog suda Ljubuški.

Dodajmo i da je Buntić prije deset godina sudjelovao u barskoj tučnjavi. Slomio je tada šaku lijeve ruke, a pravdao se da je u obračun ušao zato što je branio prijatelja.

U klubu su mu tad prijetili i raskidanjem ugovora, ali Poljaci su ga ipak zadržali no i oštro kaznili.


Također, iz Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke kažu da je Buntića supruga Klara policiji prijavila 22. rujna u 8:20 sati u Policijsku upravu Ljubuški. Policiji je rekla da je Buntić pod utjecajem alkohola i da ju je fizički napao i nanio tjelesne ozljede.

Nakon dojave, otišli su na mjesto događaja i tamo zatekli Klaru, kojoj je pružena liječnička pomoć, a Buntića su alkotestirali pa očitali da ima 2,46 g/kg alkohola u dahu, nakon čega je lišen slobode.

Poslije događaja, po naredbi Općinskog suda u Ljubuškom, pretražili su njihovu kuću.

"Pronađeno je više komada oružja i streljiva, te drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu s prijavljenim kaznenim djelom", izvijestio je MUP ŽZH.


Upravo se čita

Image
IMA FORMULU

Trener Astane tvrdi da s četiri stvari mogu pobijediti Dinamo: 'To je sve što nam treba'

Pozivaju građane da im jave svaki slučaj nasilja.

"Ovom prilikom apeliramo na građane da svako nasilje prijave policiji te pozivamo sve žrtve nasilja da bez odlaganja prijave počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji nadležnoj PU kako bi počinitelje kaznenog djela na vrijeme odvratili od mogućeg ponavljanja djela."

POGLEDAJTE VIDEO: Klara Buntić o suprugu za RTL Danas: 'Tukao me i dan prije djetetova krštenja. Nitko ga nije sprječavao...'

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
potraga za bivšim suprugom

Tijela ruske manekenke i njezine kćeri (15) pronađena zamotana u plahte kraj ljetovališta u Turskoj, sin nestao


Više s weba