užas u austriji

Njegovatelji namamili kolegicu u salu, vezali je za operacijski stol, mučili 15 minuta

Image
Foto: Ilsutracija/Shutterstock

Postupak su opisali kao 'šalu', prenosi ORF, a dva dana kasnije, uprava bolnice u Hallu je obaviještena o slučaju, nakon čega su četvorica njegovatelja udaljena u roku od dva sata

24.3.2023. u 10:22/ Danas.hr

Četiri njegovatelja u bolnici u austrijskom Hallu in Tirol navodno su na operacijskom stolu vezali svoju dugogodišnju kolegicu i mučili je oko 15 minuta.

Incident se navodno dogodio 28. veljače, a izvijestio je austrijski ORF. Njegovatelji, starosti između 20 i 50 godina, navodno su namamili kolegicu pod izlikom da vježbaju pozicioniranje pacijenata, a zamolili su je da dođe u operacijsku salu, prenosi Fenix.

U medicinskom timu uobičajeno je provoditi treninge, no uslijedio je užas kad su četvorica muškaraca zgrabila i vezala kolegicu za operacijski stol i mučili je 15 minuta.

Image
BIVŠI PREDSJEDNIK

Policija postavila barikade, čeka se povijesna optužnica protiv Trumpa

Image
BIVŠI PREDSJEDNIK

Policija postavila barikade, čeka se povijesna optužnica protiv Trumpa

Postupak su opisali kao "šalu", prenosi ORF, a dva dana kasnije, uprava bolnice u Hallu je obaviještena o slučaju, nakon čega su četvorica njegovatelja udaljena u roku od dva sata. Medicinska sestra nad kojom su se iživljavali još uvijek nije u stanju raditi. Voditelj Odjela za njegu u bolnici u Hallu Stephan Palaver, istaknuo je da je žena teško traumatizirana.

Iako je doživjela fizičku i emocionalnu bol, žrtva je pronašla hrabrosti prijaviti bivše kolege.

Tirolska policija je potvrdila da se protiv četvorice muškaraca provodi istraga zbog optužbi za nezakonito zadržavanje protiv žrtve njezine volje.

Ako su optužbe točne, slučaj će biti proslijeđen državnom tužiteljstvu u Innsbrucku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Gradonačelnik Moskve: 'U napadu dronova, pogođeno nekoliko zgrada.' Srušeno je deset letjelica?

Više s weba