u podgoričkom naselju

Nova pucnjava u Crnoj Gori: Policija ubila napadača koji je bacio bombe na kuću policajca

Image
Foto: Shutterstock

Tijekom pokušaja privođenja jedna je osoba zapucala prema policiji

27.9.2022. u 15:27/ Hina

Crnogorska policija u utorak je razmjeni vatre ubila napadača koji je pucao na pripadnike policije tijekom istrage o bombaškom napadu na kuću jednog policajca u Podgorici.

Kako je priopćeno iz crnogorske Uprave policije, u utorak rano ujutro su, u podgoričkom naselju Konik, na kuću jednog policajca bačene dvije bombe od kojih je jedna eksplodirala. Nakon toga je uslijedila policijska istraga tijekom koje su pronađene dvije osumnjičene osobe. Tijekom njihove identifikacije i pokušaja privođenja jedna je osoba zapucala prema policiji.

"Policija je identificirala dvije osumnjičene osobe od kojih je jedna otvorila vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su oni upotrijebili vatreno oružje te je pritom F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje liječničke pomoći. On je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo", priopćeno je iz crnogorske policije, koja navodi kako je drugi napadač uhićen.

Image
'BALKANSKI AL CAPONE'

Crnogorski mafijaš uhićen u Zagrebu dok je dogovarao operaciju kod plastičnog kirurga. Detalje ima njegov odvjetnik!

Image
'BALKANSKI AL CAPONE'

Crnogorski mafijaš uhićen u Zagrebu dok je dogovarao operaciju kod plastičnog kirurga. Detalje ima njegov odvjetnik!

Sredinom kolovoza u crnogorskoj prijestolnici Cetinje dogodila se tragedija kada je napadač Vuk Borilović ubio svoje podstanare, ženu i njeno dvoje djece, a nakon toga nastavio pucati na susjede i pripadnike policije ubivši ukupno 11 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnogorska policija nakon tog događaja bila pod kritikom javnosti da nije uspjela neutralizirati napadača, već se tvrdilo da ga je ubio jedan od sugrađana. Istraga skoro dva mjeseca od tog događaja nije pokazala tko je ubio Borilovića. Policija do sada nije objavila službene nalaze istrage.

Više s weba

Pročitajte još

Image
ČOVJEK SA SRCEM SVINJE

Biste li nastavili jesti rođake svog donora - svinje? 'Imamo infarkte jer se prejedamo svinjetinom, a sad ih genetski mijenjamo da bi im uzeli srce'

Više s weba