pobjegao iz zemlje

Obećavao im posao, odvlačio ih u krevet pa objavljivao na internetu: 'Riječ je o uglednim ženama'

Image
Foto: Pixabay

Afera se počela rasplitati nakon što je jedna 30-godišnjakinja prijavila spomenutog poduzetnika

2.11.2018. u 8:13/ Vijesti.hr

Susjednu nam je BiH ovih dana potresla afera jednog moćnika. 

"Naime, poznati poduzetnik iz Bihaća Sabahudin Blažević uskoro bi se mogao naći iza rešetaka zbog neovlaštenog snimanja seksa s nekoliko žena u jednom bihaćkom hotelu", piše Dnevni Avaz. 

Afera se počela rasplitati nakon što je jedna 30-godišnjakinja prijavila spomenutog poduzetnika jer je jedna snimka, na kojoj se očito nalazila ona, završila na internetu. No, ni druge žene nisu bile pošteđene, a uskoro je internet bio preplavljen snimkama osam različitih žena u seksualno eksplicitnim radnjama sa spomenutim Blaževićem. 

Kako pišu BiH mediji u petak u jutarnjim satima, Blažević je pobjegao iz zemlje u Italiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je inače oženjeni poduzetnik žene odvlačio u krevet, obećavajući im posao, a kasnije ih je ucjenjivao. Sve je, kako pišu lokalni mediji, pokrenuo jedan ogorčeni suprug koji je surfajući internetom pronašao snimku seksa svoje supruge i poduzetnika.

Afera je izazvala pravi kaos u Bihaću. Prema pisanju lokalnih medija, nepoznata pornografska stranica na kojoj se nalaze snimke od sinoć je ugašena. Muževi traže snimke seksa svojih žena, a one same traže – sebe. 

Upravo se čita

Image
BORBA PROTIV NASILJA NAD ŽENAMA

Ministar Malenica: 'Država je jaka i učinkovita onoliko koliko štiti ranjive skupine'

Anel Kurtović, jedan od odvjetnika koji zastupaju djevojku koja je prijavila Blaževića, kazao je za „Avaz“ da će sporne snimke danas dostaviti Tužiteljstvu USK.

"Podnijet ćemo i krivičnu prijavu protiv hotela "Cazin" jer je s njegovim osobljem zajedno instalirao kamere u sobe. Na snimci su samo seksualni delikti. Moja klijentica nije jedina žrtva. Previše je snimaka. Ugledne djevojke i žene u pitanju su, čak i asistentice s fakulteta", rekao je Kurtović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
poginulo sedam osoba

Islamska država preuzela odgovornost: guverner pokrajine Aden ubijen u bombaškom napadu

Više s weba