nekome se zamjerio?

Oglasio se i Aleksandar Vučić: 'Nemam nijedan dokaz da me je netko htio ubiti'

Image

Aleksandar Vučić

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Radio-televizija Srbije javila je da forenzičari nastavljaju pretraživati lokaciju na kojoj je otkriveno oružje. Danas se oglasio i sam premijer koji je održao izvanrednu konferenciju za novinare

30.10.2016. u 12:24/ Vijesti.hr

BEOGRAD -  Po nalogu srbijanskog tužiteljstva provodi se istraga nakon što je u sanducima pored šetališta kod spomen-parka Jajinci pronađeno oružje nedaleko od obiteljske kuće oca Aleksandra Vučića, prenose u nedjelju beogradski mediji.

Naložena je analiza otisaka te DNK uzoraka s oružja koje je u subotu pronađeno u šumi. Radio-televizija Srbije javila je da forenzičari nastavljaju pretraživati lokaciju na kojoj je otkriveno oružje.

Danas se oglasio i sam premijer koji je održao izvanrednu konferenciju za novinare.

"Bolje je da vas ubiju nego da se bavite ubijanjem. Ja o ovome što se dogodilo ne znam ništa. Čuo sam određene stvari, ali nedovoljno da bih s time izlazio u javnost. Sinoć su uzeti svi otisci, siguran sam da će se naći parcijalni DNK pa ćemo ustanoviti motive. Možda je netko i slučajno ostavio to oružje. Ne znam više ništa, kao guska u magli sam, bez obzira na sve teorije. Najviše me brine što se ondje djeca igraju, mogao je netko stradati. Nemam nijedan dokaz da me je netko htio ubiti", rekao je Vučić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakve mljekare

Kinezi klonirali 3 superkrave - iz svake se može pomusti 18 tona mlijeka na godinu

Više s weba