djevojčica sa Zvezdare

Ovo je otac monstrum koji je godinama kćer držao u ropstvu, živjela je u kadi, nije izlazila...

Image
Foto: MUP Srbije

Susjedi navode kako godinama nisu vidjeli malenu, a u bolnici su liječnici zaplakali kad su vidjeli u kakvom je stanju. Bila je dehidrirana, pothranjena i hranu su joj davali u malim komadima jer više nije mogla pojesti

28.3.2023. u 10:52/ Danas.hr

Cure novi detalji horora iz Beograda u kojem je policija pronašla djevojčicu (8) koju je otac navodno godinama držao kao robinju te je malena živjela u kadi, bila je pothranjena te nije mogla hodati ni govoriti.

Kako donosi Kurir, djevojčicu je otac Uroš P. (38) do prije tri dana držao zatočenu u stanu, a kad ju je policija našla, bila je u teškom stanju i pothranjena.

Po dolasku u bolnicu bila dehidrirana, izgladnjela i zapuštena, a kada su je dežurni liječnici vidjeli, svi su plakali. Kad su joj liječnici dali hranu, izgledala je kao da mjesecima nije ništa jela, davali su joj komadiće da jede, više od toga nije mogla.

"Da je u tom stanju ostala još pet dana, pitanje je bi li bi preživjela", navodi izvor upoznat sa slučajem. Primili su je na odjel gastroenterologije.

Image
STRAVA I UŽAS

Prijavila da ju suprug brutalno tuče, a onda otkrila jezivu tajnu: 'Godinama kćerku drži kao ropkinju'

Image
STRAVA I UŽAS

Prijavila da ju suprug brutalno tuče, a onda otkrila jezivu tajnu: 'Godinama kćerku drži kao ropkinju'

Malenu je kasnije preuzeo dječji dom.

Ovaj jezoviti slučaj otkriven je kad je Beograđanka u policijskoj postaji Palilula prijavila da ju je suprug Uroš P. brutalno pretukao. Ona je policiji i otkrila da njezin partner drži kćerku u ropstvu. Žena je imala vidljive ozljede te je navela da ju je nevjenčani suprug udario glavom u nos te da je zadobila prijelom.

Susjedi govore da je biološka majka djevojčice najmanje pet godina bila žrtva jezivog nasilja, mučenja i zlostavljanja supruga u stanu na Zvezdari, a sama djevojčica da godinama nije ugledala svjetlo dana, da je brutalno mučena i navodno da je živjela u kadi svoje kupaonice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biološka majka djevojčice 2017. godine pretukla je svoju majku i baku djevojčice, a kasnije je odvedena na liječenje u posebnu ustanovu, skrbništvo nad djetetom preuzeo je otac monstrum.

Susjedi navode da su malenu vidjeli zadnji put prije tri godine.

"Znamo da je prije tri godine pretukao suprugu, djevojčinu majku, tada je prijavljeno nasilje i od tada je nismo vidjeli, kao da je nestala", kažu susjedi i dodaju: "Sjećam se da smo tada svaki dan viđali plavu ženu kako sjedi na stepenicama i plače, bila je to djevojčičina majka, a iz tog stana je povremeno dopirao plač, ali nismo znali da je to dijete. Mislili smo da je žena. Do sada smo tri puta zvali policiju kad bismo čuli te jauke, ali oni bi došli na vrata i otišli".

Uroš P. nije se družio s nikim iz zgrade, susjedi navode da je djelovao bahato, da se pričalo da ima veze s kriminalnim miljeom vezanim uz drogu, da je djelovao opasno i da nitko s njim nije htio imati posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se čita

Image
UPRAVO ODLUČENO

Hrvati oslobođeni svih optužbi u Zambiji: 'Djeca idu s nama u Hrvatsku!'

Oca monstruma policija i dalje traži, objavili su njegovu fotografiju i pozvali građane da jave ako imaju bilo kakvu informaciju o njegovu kretanju.

Više s weba

Pročitajte još

Image
suđenje u zambiji

VIDEO Danas sutkinja odlučuje hoće li Hrvati na slobodu. Pogledajte njihov dolazak na sud

Više s weba