OGLAS

SAN ILI JAVA

Par na romantičnom putovanju željeznicom u Coloradu ugledao i snimio Bigfoota: 'Što ste vi pili?'

Image
Foto: Shannon Parker Facebook Screenshot

Tijekom putovanja željeznicom par je ugledao neobično stvorenje kako se kreće proplankom planine. Brzo su uhvatili kameru i sve snimili, a video podijelili na Facebooku. Kondukter iz vlaka također tvrdi da se često susreće sa sličnim neobičnim prizorima, ljudi na Facebooku podijeljena su mišljenja radi li se stvarno o Bigfoot-u

12.10.2023. u 10:08/ Danas.hr

Shannon i Stetson Parker, uživali su na putovanju za svoju 10 godišnjicu braka kada su tvrde, ugledali mitsko biće, legendarnog Bigfoot-a. Vozili su se u vlaku na relaciji Duranga - Silverton na krajnjem jugozapadu države Centennial, piše The New York Post.

Osim supružnika i drugi putnici iz vlaka tvrde da su vidjeli neobično stvorenje.


"Tražili smo losove u planinama i moj muž je vidio da se nešto miče i onda to nije mogao objasniti. Dakle, on je izgledao kao Bigfoot!", rekla je 44-godišnja poduzetnica iz Cheyennea, Wyo.

"Bio je visok najmanje 2 metra ili viši. Toliko je odgovarao mudracu iz planina, bio je kao kamufliran kad čuči… Da ste pitali prije našeg putovanja, rekli bismo da bi Bigfoot možda mogao biti stvaran, ali sada smo uvjereni", tvrdi Shannon.

Ona je snimku na kojoj se vidi nesvakidašnje biće podijelila na svojem Facebook profilu. Također dodala je da je i kondukter iz vlaka potvrdio priču, odnosno da je već nekoliko puta vidio nestvarne događaje.

"Vidio je neobjašnjive stvari kada je izlazio u planine. Vidio je otiske stopala koji su bili veći i od jako velikog koraka", kaže Parker.


Neki su mirno prihvatili tvrdnje para o Bigfootu. Jedan je komentirao "Vjerujem" na Shannonin post, dok je drugi rekao "Sviđa mi se!" No, nisu svi toliko uvjereni da Chewbaccin dvojnik postoji.

"A što ste svi pili?", komentirao je jedan korisnik Facebooka.

Parker je rekao da su neki bili skeptični, da je to mogao biti netko, na primjer lovac, u prirodnoj kamuflaži ili šala koju su izveli mještani za turiste koji ništa ne sumnjaju.

Amerikanci izvještavaju o viđenjima velikog galija još od 1800-ih. Opis koji je dala Nacionalna garda Washingtona u skladu je s iskazom Parkerovih.


Upravo se čita

Image
Na COP28

Plenković upozorio na globalno zatopljenje: 'Bogate države moraju učiniti više protiv klimatskih promjena'

POGLEDAJTE VIDEO: Slučajno snimila Bigfoota

Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
default_cta
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks
Vrijeme je za seks

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kaos u Njemačkoj

FOTO Snijeg stopirao promet u Münchenu. Letovi otkazani do nedjelje, blokirane pruge, putnici spavali u vlakovima


Više s weba