Smrdi, smrdi, užasno smrdi

Pravo prijateljstvo ipak postoji: zbog prijatelja zaglavio u prepunoj sepričkoj jami

Image
Foto: DRAMMEN REGIONAL FIRE DEPARTMENT

Često kažemo da bi za prijatelje učinili sve na ovom svijetu, no Cato Berntsen Larsen upravo je to dokazao kada je ušao u WC školjku kako bi našao pametni uređaj svojeg najboljeg prijatelja

29.8.2016. u 10:00/ Vijesti.hr

Ako vam ikada padne pametni mobitel u WC školjku, nadajte se da se to dogodilo u vašem zahodu u kući ili stanu. Naime, situacija je mnogo složenija ako vam mobilni uređaj završi u školjci vrtnog zahoda, ispod kojeg je seprička jama. Upravo to se dogodilo prijatelju Cata Berntsena Larsena u Norveškoj kojem je pametni uređaj pao u vrtni WC.

Cato se ponudio da pronađe nesretni pametni mobitel jer je bio dovoljno tanak da uđe u spremnik vrtnog WC-a kroz školjku.

Problem je nastao što Cato nije dovoljno tanak da izađe iz spremnika s izmetom. Vrtni spremnik za izmet prazni se samo nekoliko puta godišnje, a smrad koji se širi unutra toliko je jak da je Cato povraćao.

Nakon što je nesretni mladić sat vremena proveo u izmetu, vatrogasci su ga uspjeli spasiti, ali ne i pametni uređaj koji je ostao negdje u rupi. Cato je odveden u bolnicu gdje je prošao cijelu paletu lijekova prije nego što su ga pustili doma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
ozbiljne prijetnje napadima

Šestero privedenih u Bruxellesu: sumnja se da su planirali terorističke napade na Silvestrovo

Više s weba