OGLAS

RADI MU MAJKA TAMO...

Prvo ga pustili na slobodu, sad traže izuzeće. Sud o Buntiću: 'Kako bi se izbjegla svaka, iako neopravdana sumnja'

Image
Foto: Klara Buntić

'Predloženo je da Izvanraspravno vijeće nadležnog suda uvaži žalbu, pobijano rješenje ukine i predmet vrati sucu za prethodni postupak na ponovno odlučivanje ili pak da pobijano rješenje preinači i protiv osumnjičenog odredi pritvor', kazali su sa Suda u Ljubuškom

27.9.2023. u 11:08/ Danas.hr

Tužiteljstvo Zapadnohercegovačkog kantona jučer je uložilo žalbu na odluku Općinskog suda u Ljubuškom koji su odlučili da neće odrediti pritvor nekadašnjem hrvatskom rukometnom reprezentativcu, Denisu Buntiću.

Sada, kako doznaje Dnevni Avaz, Općinski sud u Ljubuškom odlučio je zatražiti izuzeće.


"S obzirom na medijsku eksponiranost te činjenicu da je majka osumnjičenika D.B. dugogodišnja zaposlenica ovoga suda, kako bi se izbjegla svaka, iako neopravdana sumnja u objektivnost rada ove institucije, Izvanraspravno vijeće ovoga suda je podnijelo prijedlog Kantonalnom sudu Široki Brijeg za određivanje (delegaciju) drugog stvarno nadležnog suda u ovom predmetu", odgovorili su sa suda.

Image
BIVŠI REPREZENTATIVAC

Tužiteljstvo uložilo žalbu na odluku suda u Ljubuškom i zatražilo pritvor za Denisa Buntića

Image
BIVŠI REPREZENTATIVAC

Tužiteljstvo uložilo žalbu na odluku suda u Ljubuškom i zatražilo pritvor za Denisa Buntića

Tužiteljstvo se žalilo, navodi se, zbog bitnih povreda odredbi kaznenog postupka i zbog pogrešno ili nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja.

"Predloženo je da Izvanraspravno vijeće nadležnog suda uvaži žalbu, pobijano rješenje ukine i predmet vrati sucu za prethodni postupak na ponovno odlučivanje ili pak da pobijano rješenje preinači i protiv osumnjičenog odredi pritvor", kazali su.

Podsjetimo, Denis Buntić je prošlog petka prijavljen za nasilje u obitelji, kada je pretukao suprugu Klaru, u njihovoj obiteljskoj kući u kojoj su živjeli s devetomjesečnim sinom.

Tijekom pretresa kuće, pripadnici Policijske uprave Ljubuški pronašli su i cijeli arsenal oružja, automatske puške, pištolje, zolje, lovačko oružje, streljivo.


POGLEDAJTE VIDEO: Buntić nakon uhićenja imao 2,45 promila alkohola u krvi. Suprugu Klaru čuva policija

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
potraga za bivšim suprugom

Tijela ruske manekenke i njezine kćeri (15) pronađena zamotana u plahte kraj ljetovališta u Turskoj, sin nestao


Više s weba