pred kamerama

Putinovo ponašanje pokrenulo nova nagađanja o bolesti: Meškoljio se i čvrsto držao za naslon

Image
Foto: Twitter

Na snimci se vidi kako se ruski čelnik čvrsto lijevom rukom drži za stolac i pokušava se stabilizirati

23.11.2022. u 14:56/ Danas.hr

Ruski predsjednik Vladimir Putin opet je slikan kako čvrsto drži stolicu i noge su mu nemirne usred aktualnih nagađanja o zdravlju ruskog predsjednika, piše Daily Mail

Snimka s Putinovog sastanka u utorak s Miguelom Díaz-Canelom, predsjednikom Kube i čelnikom komunističke partije te zemlje, pokazala je kako ruski čelnik nespretno sjedi u svojoj stolici dok su njih dvoje razgovarali pred kamerama.

Image
u moskvi

Putin i kubanski predsjednik otkrili spomenik Castru. Najavili jačanje odnosa

Image
u moskvi

Putin i kubanski predsjednik otkrili spomenik Castru. Najavili jačanje odnosa

Unatoč tome što su njegovi javni nastupi pažljivo organizirani od strane propagandista Kremlja, znakovi da 70-godišnji Putin pati od zdravstvenih problema bili su vidljivi u brojnim prilikama ove godine,  što je potaknulo nagađanja i glasine.

Vidi se njegova lijeva ruka čvrsto drži naslon bijelog stolca na kojoj sjedi, kao da se pokušava stabilizirati. Čini se da Putinova desna ruka petlja po nečemu, a on lupka nogama po tepihu. Nakon jednog drugog sastanka, tijekom kojeg je sjedio nasuprot vlasnika ruskog proizvođača Uralchem Group Dimitrija Mazepina, Putin je fotografiran kako se čvrsto drži za rub stola s desnom rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Zvijezda Baywatcha i haker

Pamela Anderson mašta o tome da 'postane prva dama' Juliana Assangea

Više s weba