uhićen prije 3 mjeseca

Rumunjska: Influencer Andrew Tate pušten, određen mu je kućni pritvor

Image
Foto: Twitter

Andrew Tate, koji je nekada prakticirao kickboxing,i danas ima milijune pratitelja na internetu, a promiče seksizam. Zbog mržnje prema ženama bio mu je zabranjen pristup nekim društvenim mrežama

31.3.2023. u 23:57/ Hina

Američko-britanskog influencera Andrewa Tatea i njegova brata Tristana, koji su krajem prosinca uhićeni u Rumunjskoj pod sumnjom u svodništvo, mora se "odmah pustiti" i "uputiti ih u kućni pritvor", odlučio je u petak prizivni sud u Bukureštu.

Sud "ne prihvaća prijedlog državnog tužiteljstva o produljenju pritvora" i "zamjenjuje tu preventivnu mjeru kućnim pritvorom", ističe se u sudačkoj odluci koju je tužiteljstvo potvrdilo na upit AFP-a.

Dvojica braće koji tvrde da su nedužni, pritvoreni su zajedno s još dvoje navodnih pomagača. Žale se na pritvor koji im je više puta produljivan, zadnji put 22. ožujka, opet na zahtjev tužitelja.

Image
teške optužbe

VIDEO Uhićen kontroverzni influencer Andrew Tate! Sumnjiči se za silovanje i trgovinu ljudima

Image
teške optužbe

VIDEO Uhićen kontroverzni influencer Andrew Tate! Sumnjiči se za silovanje i trgovinu ljudima

Sumnjiči ih se da su obmanuli "nekoliko žrtava, među kojima maloljetne osobe" radi "spolnog iskorištavanja", napose za snimanje porno filmova, navodi državno tužiteljstvo za suzbijanje organiziranog kriminaliteta (DIICOT).

Andrew Tate, koji je nekada prakticirao kickboxing,i danas ima milijune pratitelja na internetu, a promiče seksizam. Zbog mržnje prema ženama bio mu je zabranjen pristup nekim društvenim mrežama.

Njegov profil na Twitteru koji ima 5,4 milijuna pratitelja, ponovno je aktiviran kada je tu društvenu mrežu preuzeo milijarder Elon Musk. Svojim savjetima na toj mreži pomaže muškarcima da se obogate.

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRITVOREN 16-GODIŠNJAK

Strava u Njemačkoj: Na turniru izbila tučnjava, mladi nogometaš (15) proglašen moždano mrtvim

Više s weba