TIJEKOM NOĆI

Rusi bespilotnim letjelicama gađali Lavov. Izbio ogromni požar, najmanje jedna osoba poginula

Image
Foto: Reuters/Screenshot

Ukrajinsko ratno zrakoplovstvo je reklo da je Rusija preko noći lansirala ukupno 30 bespilotnih letjelica i jedan balistički projektil Iskander te da je 27 dronova oboreno

19.9.2023. u 13:03/ Hina

Ruske bespilotne letjelice pogodile su tri industrijska skladišta u zapadnom ukrajinskom gradu Lavovu rano u utorak, pri čemu je izbio ogroman požar, a poginula je najmanje jedna osoba, rekli su lokalni dužnosnici.

Guverner Lavovske oblasti Maksim Kozicki je rekao da vatrogasci gase požar. Hitne službe su objavile da se požar proširio na području od 9450 četvornih metara nakon napada oko pet sati ujutro.

"Želim naglasiti da su ovo obična industrijska skladišta. Ništa vojno nije bilo tamo uskladišteno", rekao je Kozicki na komunikacijskoj platformi Telegram. Dodao je da su ruske snage koristile 18 dronova u napadu, od kojih je 15 oboreno, uključujući sedam izravno nad Lavovskom oblašću.

Ukrajinsko ratno zrakoplovstvo je reklo da je Rusija preko noći lansirala ukupno 30 bespilotnih letjelica i jedan balistički projektil Iskander te da je 27 dronova oboreno. Rusija opetovano napada infrastrukturu ključnu za obranu Ukrajine, energetski sustav i poljoprivredu, no ubijeni su i mnogi civili.

POGLEDAJTE VIDEO: Stisak ruke od 40 sekundi pa razgovor od 5 sati. Jong-Un poručio Putinu: 'Siguran sam da će Rusija pobijediti zlo u Ukrajini'

Večera za 5
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Obiteljske tajne

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sve je pojeo

FOTO Ovo je užas! Došao u bolnicu žaleći se na bolove u trbuhu, a onda mu doktori izvadili više od 60 predmeta

Više s weba