smaknuta obitelj đokić

Šef policije otkrio detalje brutalnog ubojstva: 'Policajci su vidjeli Goranovu ruku ispod dasaka. Malu Lidiju bilo je nemoguće prepoznati'

Image
Foto: Screenshot/Telegraf.rs

Tijela Gorana, njegove supruge Gordane i njihove kćeri Lidije, kojima se u nedjelju izgubio svaki trag, pronađena su u jami prekrivenoj smećem i daskama

3.10.2021. u 13:30/ RTL Vijesti

Srbiju je potreslo ubojstvo tročlane obitelji Đokić koja je ubijena i spaljena na području Aleksinca. 

Tijela Gorana, njegove supruge Gordane i njihove kćeri Lidije, kojima se u nedjelju izgubio svaki trag, pronađena su jučer u jami prekrivenoj smećem i daskama.

Podsjećamo, supružnicima Goranu i Gordani te njihovoj kćerki Lidiji izgubio se svaki trag u nedjelju navečer. Goran je inače vlasnik mjenjačnice, a u potragu za nestalom obitelji krenulo se u utorak kada nisu otvorili mjenjačnicu te se nitko od njih nije javljao na telefon.

Njihov zapaljeni automobil pronađen je u šumi, skriven tako da ga se nije moglo uočiti iz helikoptera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ravnatelj policije Vladimir Rebić u gostovanju na TV Prva kazao je da je očigledno da je riječ o dobro pripremljenom zločinu, s obzirom na to da je ubojica bio potpuno opremljen kako bi spalio tijela.

"Radi se o ruralnom području gdje nema puno kamera. Prvo mjesto gdje se vidi vozilo je ponedjeljak u 00:24. Kada su krenuli od Goranove majke, nisu išli u pravcu Aleksinca, kamera jedne privatne kuće ih je zatekla u Moravcu. Na osnovu te kamere, a tu završava cesta, mi smo zaključili da je automobil išao prema njivama", rekao je šef policije.

Upravo se čita

Image
U gorju snijeg

Prosinac počinje tmurnim, hladnim danom, osim tamo gdje će puhati bura. U gorju snijeg

Image
danima su ih tražili

Stravičan zločin u Srbiji: Oca, majku i kćer zapalili, bacili u jamu i zatrpali smećem

Image
danima su ih tražili

Stravičan zločin u Srbiji: Oca, majku i kćer zapalili, bacili u jamu i zatrpali smećem

"Naknadno, kad smo dobili podatke mobitela, imali su ih otac i kćer, zaključili smo da su krenuli u krivom smjeru. Zadnje mjesto gdje je uočeno vozilo je selo Tešac, to je bilo u 2:05", rekao je.

Dodao je da su obitelj prvo ubili, a onda otišli s vozilom i spalili ga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ne znamo kako su ubijeni. Tijela su bila u užasnom stanju, ne znamo jesu li ubijeni vatrenim oružjem", rekao je.

"Policajci su uočili ruku koja je virila ispod dasaka. Kad su prišli, utvrđeno je da se radi o Goranu. Gospođa je bila prepoznata na temelju narukivce. Malu Lidiju nije bilo ni moguće prepoznati, u takvom je stanju bio leš", kazao je.

Smatra da je zločin bio dobro pripremljen te da je ubojica mislio na sve. 

On je dodao da su Goranovi poznanici naveli da je bio izuzetno obazriv čovjek te ne može sa sigurnošću kazati je li poznavao ubojicu, ili je nekom silom natjeran da zaustavi vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Đokić imao je mjenjačnicu u centru Aleksinca, a nagađa se da bi motiv ovog brutalnog trostrukog ubojstva mogla biti i pljačka. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
NIJE GA IZNENADILA

Premijer o napadu Brune Esih: 'Mogla bi biti ministrica propagande u nekim drugim vremenima'

Više s weba