uhvatili osumnjičene

Seks skandal u Katoličkoj crkvi u BiH: svećenika ucjenjivali porno snimkama

thumbnail
20.9.2017. u 11:35/ Hina

'Radi se o najmanje tri snimke s dvije različite žene, koje su navodno snimili osumnjičeni', ispričao je izvor blizak istrazi

Ovih dana nezapamćeni skandal potresa Katoličku crkvu u BiH. Tri osobe su uhićene i pritvorene zbog sumnje da su seks snimkama ucjenjivale katoličkog svećenika I.K. iz Modriče te su od njega uspjele naplatiti oko 250.000 KM sve kako ne bi objavili eksplicitne snimke njegovog seksa sa ženama, piše Grude online.

Za ucjenu su osumnjičeni Aleksandar Vasiljević i Saška Kovačević iz Doboja i Milo Joksimović iz Modriče, a Vasiljević i Kovačevićeva su uhićeni 16. kolovoza u akciji Steroid, koji su proveli inspektori Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Srpske i PU Doboj. Joksimović je uhićen u nastavku akcije 28. kolovoza.

"Radi se o najmanje tri snimke s dvije različite žene, koje su navodno snimili osumnjičeni",  ispričao je izvor blizak istrazi.

Svećenik je mjesecima davao osumnjičenima novac, a nekada bi i kupovao skupocjene stvari. Za isplatu je koristio i župni novac, a najvjerojatnije i donacije vjernika, jer je tražene iznose isplaćivao u sitnim apoenima od po 10 i 20 KM. 

U jednom trenutku kada više nije mogao podmiriti zahtjeve osumnjičenih, odlučio je sve prijaviti policiji.

"Uhićeni su nakon što su u označenim novčanicama i na unaprijed dogovorenoj lokaciji od svećenika uzeli 15.000 KM”,  otkrio je izvor iz policije.

Rješenjem Osnovnog suda u Doboju svima je određen jednomjesečni pritvor, koji je u odnosu na Vasiljevića i Kovačevićevu prošlog tjedna produžen za još dva mjeseca, piše Grude online.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
TRAGIČNA NESREĆA

Vlada potvrdila: Među poginulima u stravičnom slijetanju autobusa i Hrvatica. Objavljen video nesreće

Više s weba