u sad-u

Šestogodišnji dječak upucao svoju mlađu sestru. Roditelji uhićeni, vodili ga u streljanu da nauči pucati

Image

Dijete s pištoljom

Foto: Shutterstock / Ilustracija

Dječak je rekao policiji da je pronašao ključ od sefa u spavaćoj sobi svojih roditelja i izvadio pištolj dok je njegova majka spavala

27.7.2022. u 21:52/ D.B.

Šestogodišnji dječak upucao je svoju petogodišnju sestru u njihovoj kući u istočnoj Indiani u SAD-u. Njihovi roditelji su uhićeni, piše ABC News.

Hitna pomoć zatekla je u utorak popodne djevojčicu s ranom od metka u kući u Muncieju. Djevojčica je odmah prebačena u bolnicu, gdje je proglašena mrtvom

Jacob Grayson (28) rekao je istražiteljima da je njegov 6-godišnji sin izvadio jedan od dva napunjena pištolja iz sefa i ubio njegovu sestru, rekla je policija.

Grayson i njegova 27-godišnja supruga, Kimberly Grayson, preliminarno su optuženi za zanemarivanje što je dovelo do smrti djeteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dječak je rekao policiji da je pronašao ključ od sefa u spavaćoj sobi svojih roditelja i izvadio pištolj dok je njegova majka spavala.

Roditelji su policiji rekli da je njihov sin prije otvorio sef, a Kimberly Grayson kazala je da su ona i njezin suprug odveli dječaka u streljanu kako bi ga naučili kako pucati iz pištolja.

Upravo se čita

Image
pratite na rtl-u

DANAS OD 19 SATI! Otkrivamo! Pacijenti u problemima - ostaju bez pomagala

Više s weba

Pročitajte još

Image
masakr u Crnoj Gori

Ubojica masovnog ubojice je u bijegu, pregovara s policijom? 'On je očistio cetinjske ulice od demona!'

Više s weba