PRONAĐENI DOKAZI

Slučaj ubijene djevojčice iz Njemačke postaje još gori. Prijateljice su ubojstvo planirale?

Image
Foto: Shutterstock

12-godišnja Luisa pronađena je 12. ožujka na neprohodnom šumskom putu. Iskrvarila je na smrt nakon što je zadobila 32 uboda. Vraćala se naime od prijateljice, a kasnije je utvrđeno da su ju upravo prijateljice i ubile

24.3.2023. u 7:39/ Danas.hr

Iako još nisu pronašli oružje kojim su dvije djevojčice od 12 i 13 godina iz Njemačke čak 32 puta ubole prijateljicu iz škole te ju ubile, policija je pronašla nove dokaze.

Kažu kako je moguće da su djevojčice planirale ubojstvo. Naime, u kući jedne od njih pronađeni su dokazi da je proučavala kaznenu odgovornost mlađih osoba svojih godina.

"Dokazi za to pronađeni su tijekom pretresa u kući glavne počiniteljice", rekao je javni tužitelj Patrick Baron von Grotthuss iz ureda javnog tužitelja u Siegenu.

Istaknuo je i kako su prekinuli potragu za oružjem ubojstva do daljnjega. Maloljetnice su djelo priznale.

Podsjetimo, 12-godišnja Luisa pronađena je 12. ožujka na neprohodnom šumskom putu. Iskrvarila je na smrt nakon što je zadobila 32 uboda. Vraćala se naime od prijateljice, a kasnije je utvrđeno da su ju upravo prijateljice i ubile. Nagađalo se da je svemu kulminirala svađa vezana uz društvenu mrežu TikTok.

Više s weba

Pročitajte još

Image
otkriveni detalji testiranja

Vojni dron s umjetnom inteligencijom 'ubio' svog operatera. Utjecao je na uspješnost testa?

Više s weba