Pronašli djevojčičinu kosu

Srbija na nogama! Stravična ispovijest monstruma pedofila: 'Silujem iz osvete. Žrtve biram!'

27.12.2019. u 9:40/ Vijesti.hr

Majka ga šišala i zlostavljala kad je bio dijete, a on se iživljavao na mlađem bratu. Sada šiša pa siluje otete djevojčice

Policijska potjera za Ninoslavom Jovanovićem, serijskim silovateljem poznatijim po nadimku Malčanski Berberin, traje od kada su se pojavile prve indicije da ima veze s otmicom Monike Karimanović (12) koja je nestala 20. prosinca rano ujutro na putu do škole. Za Jovanovićem tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a teren nadlijeću i helikopteri.

Mediji su u ožujku objavili njegovu ispovijest kada je nakon nekoliko mjeseci izašao iz zatvora. Bio je osuđen za seksualno zlostavljanje žena preko Facebooka, piše Alo. Jovanović je u svojoj jedinoj izjavi za medije iznio jezive stavove.

Samo nekoliko dana nakon izlaska na slobodu Jovanović je rekao da se "ne osjeća krivim zbog svojih nedjela".

"Slobodno mogu reći da sam to učinio iz osvete. To nije bilo nasumično. Zašto sam to učinio, ja dobro znam. Ono što sam učinio, učinio sam. Ja sam svoj dug državi odužio, ali zbog hajke da me se makne s ulice, iz grada... zbog toga ne mogu šutjeti", ispričao je u ožujku bivši robijaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u razgovoru s novinarima otkrio i da mu je u zatvoru bilo bolje nego na slobodi.

"Sotonizirali su me, a ja se nisam imao prilike braniti", bez imalo srama tada je rekao Jovanović. Nakon ovoga se počeo žaliti kako ne može naći posao i prehraniti ženu i sebe, piše Alo.

Upravo se čita

Image
grč u želudcu

Pitali smo Petrinjce što ih muči, a onda ista pitanja postavili i ministrima

"Meni je zbog pisanja medija razoren brak i ne volim kada upiru prstom u mene. Zato sada 13 kilometara do Niša idem biciklom, a ne autobusom. Uđem u autobus, čujem iza sebe, ogovaraju me. I stvarno se bojim za svoju sigurnost jer svatko na ulici mi može učiniti bilo što, a ja se ne smijem braniti", rekao je Ninoslav, koji je 8 mjeseci nakon ovih riječi oteo djevojčicu Moniku, čija se sudbina i dalje neizvijesna.

Tada je ispričao i da od izlaska iz zatvora ide k psihijatru i pije lijekove, koje nikada prije nije pio. Rečenica koju je silovatelj izgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjeku treba dati drugu šansu", sada ledi krv u žilama.

Rođaci Ninoslava Jovanovića još prije su pričali da je on kao dječak bio zlostavljan.

"Puno puta je dobio batine kao mali, a to se nastavljalo i kad je izrastao u dečka. Događalo se da djevojčice nahuškaju dječake na njega pa ga oni prebiju. I majka ga je jako tukla i maltretirala. Zatvarala ga je u mračnu sobu, šišala... S druge strane, on je maltretirao svog devet godina mlađeg brata.

Vezivao ga je za kvaku, zaključavao u podrum, vezanog konopcem ga je spuštao s krova do ulaza u kuću... Mislimo da se sve ovo događa iz neke osvete majci i djeci iz sela koja su ga maltretirala, ali ovo što radi je izopačeno", ispričala je svojedobno njegova rođakinja i dodala da je Jovanović liječen zbog poremećaja ličnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
POD NADZOROM UN-a

Nastavljena evakuacija iz Alepa: posljednju fazu operacije narušavaju mnoge poteškoće

Više s weba