TUŽNA VIJEST iz NOVOG SADA

Umro je legendarni Đorđe Balašević: Preminuo je tijekom liječenja od koronavirusa

19.2.2021. u 17:08/ Ružica Đukić

Prije tri dana hospitaliziran je u Infektivnoj klinici u Novom Sadu s dijagnozom upale pluća. Iako su stizale vijesti da mu se zdravstveno stanje popravlja, to se nažalost nije dogodilo

Tužna vijest poslijepodne je obišla regiju. Od posljedica koronavirusa preminuo je Đorđe Balašević

Prije tri dana hospitaliziran je u Infektivnoj klinici u Novom Sadu s dijagnozom upale pluća. Iako su stizale vijesti da mu se zdravstveno stanje popravlja, to se nažalost nije dogodilo.

Otišao je Panonski mornar

Otišao je Panonski mornar. Čovjek koji je bio svačiji, a u isto vrijeme samo svoj. Čovjek, a ne pjevač jer nije volio da se pjevačem naziva. Mogao je imati sve o čemu je njegov lik Vasa Ladački sanjao.  I konje vrane i sat sa zlatnim lancem i salašem. 

"Ja se ne palim na te bilborde, znaš ono, crvene tepihe, red carpet varijante. Trudim se bit normalan koliko je moguće sve ove godine i bilo mi je malo neugodno", kazao je u jednoj od izjava Balašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skroman, samozatajan i beskrajno talentiran

Skroman, samozatajan i beskrajno talentiran - za riječi, za stihove, za emocije. I cijeli je život volio samo jednu ženu. 

"Ja se ne osećam nekako kao deda. Živim sa devojkom koja nikako nije baba. I onda kad sebe vidim u ogledalu, kad prođem kraj nekog izloga onda znam o kakvom dedi je riječ", kazao je. 

Upravo se čita

Image
EKSKLUZIVNO ZA DANAS.HR

Sammir otkrio za koga će navijati u ogledu Hrvatske i Brazila: 'Svjesni su svoje kvalitete'

Svugdje je bio rado viđen gost

Balašević je jedan od rijetkih koji je svugdje bio rado viđen gost. I kako je njegova kći svojedobno izjavila - nije nikad imao problema ni sa Hrvatima, ni Bosancima ni Slovencima. Samo s budalama. Đole je bio boja. Sve su ostalo nijanse. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pentagon objavio snimke

Bivši senator nije iznenađen snimkama NLO-a: 'Američki narod zaslužuje biti informiran'

Više s weba