'Marijina farma'

Što se događa? Zatvorena Udruga koja je surađivala sa ravnateljem sirotišta iz DR Kongo!

Image

Udruga 'Marijina farma' osnovana je u Rijeci prije nekoliko godina i kako joj je stajalo u opisu 'okuplja humane ljude kako bi se iskorijenilo siromaštvo i spasila djeca koja umiru od gladi u Demokratskoj Republici Kongo'.

23.2.2023. u 16:14/ Danas.hr

Udruga "Marijina farma" s kojom je surađivao Emmanuel Kabongo, voditelj sirotišta iz kojeg je osmero Hrvata posvojilo djecu u Zambiji, ugašena je u ponedjeljak kako doznajemo od nekoliko izvora.

Kabongo je u bijegu od kada je započeo slučaj s posvajanjem djece iz Konga. Naime, iz njegova sirotišta u Ndoli, osmero Hrvata je posvojilo djecu, nakon čega ih se tereti da su ih htjeli prokrijumčarili.

Udruga "Marijina farma" osnovana je u Rijeci prije nekoliko godina te konkretnim projektima želi pridonijeti smanjenju siromaštva i gladi kao globalnog svjetskog fenomena današnjeg svijeta te postati dio globalne borbe za blagostanje i promicanje socijalne uključenosti kroz edukaciju, stoji u opisu rada udruge.

Image
'nikakva međunarodna posvojenja'

DR Kongo oglasio se prvi put: Od 2017. stranci nemaju pravo zakonito posvajati djecu

Image
'nikakva međunarodna posvojenja'

DR Kongo oglasio se prvi put: Od 2017. stranci nemaju pravo zakonito posvajati djecu

U gradu Lubumbashi u Demokratskoj Republici Kongo u Africi nalazi se mala farma, vlasnika Emmanuela Kabonga Wa Cabonga koji je ujedno i predsjednik udruge civilnog društva Association pour le soutien des initiatives de développement (ASID), a koja je službeni partner "Marijine farme".

Ipak, u jeku slučaja Kongo, udruga je zatvorena, no trenutno još nisu poznati razlozi, a na pozive iz udruge nitko ne odgovara.

Image
Foto:
Image
Image
Foto:
Image

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŠESTERO OZLIJEĐENIH

Detalji strave u Francuskoj: Osumnjičeni Sirijac i sam ima trogodišnje dijete

Više s weba