putinova 'željezna dama'

Stvari izmiču kontroli! Putinova TV voditeljica poziva na likvidacije generala odgovornih za poraz kod Limana!

Image
Foto: Twitter

Kritike na račun Putina sve su žešće, no pošteđeni nisu ni njegovi generali

4.10.2022. u 9:09/ RTL Vijesti

Je li katastrofa kod Limana početak kraja za Vladimira Putina? Kritike upućene vrhu Kremlja glasnije su nego ikad, tijekom rata nezadovoljni su generali, ruski vojni stručnjaci, ali i njegovi glavni propagandisti, voditelji na ruskoj državnoj televiziji koji od početka invazije imaju važnu ulogu opravdavanja svakog poteza ruskog diktatora.

'Željezna dama Putinove TV', urednica i voditeljica Margarita Simonjan, poznata po zazivanju nuklearnog rata i izjave kako će u tom slučaju Rusi "ići u raj, a svi ostali jednostavno umrijeti", sada je potpuno promijenila ton.

U porukama koje je nedavno slala s Putinove glavne televizije najprije su se mogle čuti oštre kritike na račun njegove djelomične mobilizacije. Sada je, u eteru centralne ruske emisije, ‘Večer s Vladimirom Solovjevom‘, pozvala na odgovornost generale i sami vojni vrh zbog gubitka Limana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak je bio prekrasan dan u Rusiji, a u subotu mi je bio toliko loše da nisam ni htjela doći u emisiju!", rekla je Simonjan.

"Brutalne kazne za one koji su se oglušili o zapovjedi i napustili svoje položaje. Svjedočili smo kukavičluku, svojevoljnom napuštanju položaja bez ikakve koordinacije s vrhovnim zapovjedništvom, totalnom kolapsu linije zapovijedanja... Slično se dogodilo 1941. godine i svi znamo kako su završili general Pavlov i njegovi zamjenici", rekla je Simonjan.

Upravo se čita

Image
sramota!

FOTO Urinirali po božićnom boru nasred trga u staroj gradskoj jezgri

Naime, general Pavlov tada je bio likvidiran, zajedno sa svojim zamjenicima.

Više s weba

Pročitajte još

Image
'podmuklo ponašanje'

Moćna sestra Kim Jong Una zaprijetila Amerikancima i Južnoj Koreji: 'Trebaju platiti cijenu!'

Više s weba