velika bijela psina Nukumi

Tabloidi stvaraju strah iz ničega o psini usred Atlantika: 'Šanse da vas dohvati Nukumi manje od nuspojava za...

thumbnail
30.4.2021. u 7:44/ RTL Direkt

nije da nema velikih bijelih psina ponekad i u Mediteranu, ali šanse da vas takav neki dograbi manje su od onih 0,0000000 koje stalno spominjemo oko nuspojava za cijepljenje

U doba korone, u doba novozaraženih, testiranih, incidencije, epidemije i komorbiditeta, svi mi u medijima očajnički pokušavamo svaki dan pronaći nešto drukčije. Ali neki se toliko trude, da izmišljaju. Britanski tabloid Mirror prije šest dana objavio je vijest da velika bijela psina Nukumi pliva preko Atlantika i to, prema Ujedinjenom Kraljevstvu. I onda su svi portali bombastično prenijeli vijest o tome da Nukumi stiže, makar Nukumi uopće ne stiže.

Jedna međunarodna udruga oceanoljubitelja koja, GPS-om označava među ostalim i bijele psine, objavila da jedan od označenih pasa nasred Atlantika. 

I to, pazite sad ovo, negdje u razini Kanarskih otoka. Ovo je današnji prikaz gdje se jasno vidi da je zadnji PING bio 11. travnja, tada je Nukumi bio ovdje nasred Oceana. Ali Britanci su nekako iz ovog izveli da ide prema njima, a ne prema recimo Africi ili Portugalu ili bilogdje drugdje. Jer strah prodaje, strah se klika. 

Inače, nije da nema velikih bijelih psina ponekad i u Mediteranu, ali šanse da vas takav neki dograbi manje su od onih 0,0000000 koje stalno spominjemo oko nuspojava za cijepljenje. Osim naravno kad stigne Nukumi, tada bi moglo biti svega. 

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
DAN KASNIJE PREMINULA

Šok na groblju! Išli sahraniti ženu, ali tik prije sprovoda, radnik primijetio da još uvijek diše...

Više s weba