istraga u njemačkoj

Tijelo 14-godišnje Jozefine nakon šest dana pronađeno u garažnom kompleksu: Policija traži ubojicu

Image
Foto: Shutterstock

Neposredno prije nestanka djevojka se našla s dečkom s kojim je prekinula vezu

11.11.2021. u 9:05/ RTL Vijesti

Nakon tjedan dana potrage u srijedu je u jednom garažnom kompleksu u Ascherslebenu u Njemačkoj pronađeno je tijelo 14-godišnje Josefine.

Kako piše njemački Bild, policija sumnja na ubojstvo. Osim kratke izjave o sumnji na ubojstvo, policija ne iznosi više detalja o slučaju. Tinejdžericu su tražili od prošlog četvrtka, piše Fenix magazin.

Nestanak su prijavili njezini roditelji. Tijekom potrage policiju je brinulo i to što ne mogu locirati mobitel djevojke. Josefina se 4. studenoga navodno trebala naći s bivšim dečkom kako bi mu vratila njegove stvari nakon prekida. Policija je maloljetnog mladića već ispitala u vrijeme dok su tražili 14-godišnjakinju. Mjesto gdje su se njih dvoje našli je dosta udaljeno od mjesta gdje je policija pronašla tijelo tinejdžerice.

Glasnogovornik policije Marco Kopitz za Bild je rekao kako su se djevojka i mladić našli u Staßfurter Höhe kako bi tamo razmijenili osobne stvari. Tijekom istrage policajci su doznali kako je Josefine posljednji put razgovarala s prijateljicom na dan nestanka oko 15.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga se nastavlja. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
ne žele ga vidjeti

'Majke Srebrenice': 'Ukoliko Orić ne bude oslobođen, Vučić ovdje nije dobrodošao!'

Više s weba