Twitter transfer

Trumpova administracija preuzela vlast na društvenim mrežama pa obrisala tragove Obamine vladavine

Image

Obamina administracija predala je vlast Trumpovoj novoosnovanoj administraciji koja je preuzela i račune na društvenim mrežama

20.1.2017. u 19:30/ Vijesti.hr

Sada već bivša Obamina administracija službeno je predala vlast administraciji Donalda Trumpa – 45. američkog predsjednika. Po prvi se put u transferu vlasti dogodila i predaja društvenih mreža poput Facebooka, Twittera i Instagrama.

Brojni su se pitali kako će se ovaj proces odviti i sada su stvari puno jasnije: na Facebooku aktivnosti će se jednostavno nastaviti, dok su na Twitteru stvari nešto drukčije. Predsjednikov račun @POTUS je u potpunosti očišćen i Trump će krenuti u 'friški' start sa svojim osebujnim tweetanjem. Obama je dobio novi korisnički račun @POTUS44 na koji su arhivirani svi dosadašnji tweetovi 44. američkog predsjednika. Po istom principu napravljeni su transferi i za račun prve američke dame @FLOTUS i za dopredsjednika @VP.

Ono čemu se posebno možemo radovati jest tweetanju @FLOTUS odnosno prve dame Amerike Melanije Trump koja je na svom dosadašnjem osobnom profilu redovito tweetala o raskošnom životu američkog jet-seta. Hoće li nastaviti u sličnom stilu, to tek trebamo vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
POD NADZOROM UN-a

Nastavljena evakuacija iz Alepa: posljednju fazu operacije narušavaju mnoge poteškoće

Više s weba