OGLAS

BIZARAN SLUČAJ

U bolnici zamijenili pacijentice. Baku odveli u krivu kuću i ušuškali je u krevet. Rođaci druge pronašli je tek ujutro

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Starica iz Engleske operirala je kuk, a bolničko osoblje zamijenilo ju je s pacijenticom iz sobe pored njezine. Situacija je otišla toliko daleko da su 83-godišnjakinju odveli u krivu kuću i ostavili je u krevetu pacijentice koja je zapravo trebala biti otpuštena i to 60-ak kilometara dalje od njezinog doma

22.9.2023. u 9:40/ Danas.hr

Bolničko osoblje zamijenilo je 83-godišnju Joyce Wright za pacijenticu koja je trebala biti otpuštena iz bolnice. Odvezli su je u dom druge žene i ostavili u krevetu, 60-ak kilometara od njezine kuće u Engleskoj.

Koristili su sef s ključevima koji je pripadao drugoj pacijentici, otključali su kuću i odveli je u spavaću sobu, piše Daily Mail.


Njezin sin Andy (55) nije bio obaviješten da su njegovu majku otpustili iz bolnice, a za pogrešku je saznao kada je rodbina druge pacijentice u kući pronašla 83-godišnju pacijenticu. Tada je osoblje ponovno otišlo u kuću i staricu vratilo u bolnicu.

Wright je rekao da je bio jako jako ljut kada je saznao za pogrešku i da vjeruje da je slučaj rezultat pritiska s kojim se susreću u poslu.

Image
PONUDILI OSTAVKE

U bolnici u Celju zamijenili pacijente: Živog čovjeka proglasili mrtvim, rodbina ukopala krivog muškarca

Image
PONUDILI OSTAVKE

U bolnici u Celju zamijenili pacijente: Živog čovjeka proglasili mrtvim, rodbina ukopala krivog muškarca

"Bio je mrak i moja mama je bila na tabletama za ublažavanje bolova, na morfiju pa su joj stvari bile malo zbunjujuće. Nije baš shvaćala gdje je bila u to vrijeme i očito je bila prilično pospana", poručio je za BBC.

Wright je rekao da mu je rečeno da je njegova majka odvedena kući umjesto pacijenta u susjednu sobu.

U priopćenju United Lincolnshire bolnica NHS Trust i East Midlands Ambulance Service stoji: "Razgovarali smo s pacijentima i njihovim obiteljima kako bismo im ponudili naše iskrene i iskrene isprike.


"Ovo očito pada ispod standarda skrbi koji želimo pružiti. U tijeku je pregled kako bi se osiguralo da se to više ne dogodi."

Pokrenuta je istraga kako bi se saznalo kako je došlo do zabune.'.

POGLEDAJTE VIDEO: Pionirski zahvat bolnice Sv. Katarina! Marijana je mislila da je komplikacija s kojom se bori nerješiva: Izliječena je

Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
izbori 17. prosinca

U utrci na prijevremenim izborima u Srbiji 18 stranaka i koalicija: 'Dosadašnja izborna kampanja je veoma prljava'


Više s weba