OGLAS

BILI U PAKISTANU

U Velikoj Britaniji ubijena djevojčica (10). Otac, maćeha i stric uhićeni na aerodromu

Image

Ubrzo nakon slijetanja u Islamabad 10. kolovoza, otac djevojčice je kontaktirao hitnu službu u Velikoj Britaniji, koja je odvela policiju Surreyja do obiteljske kuće i Sarinog tijela. Preko Interpola pokrenuta je međunarodna potraga za troje odraslih, a policija u Pakistanu pokušala ih je locirati

14.9.2023. u 8:04/ Danas.hr

Otac (41), maćeha (29) i stric (28) 10-godišnje Sare Sharif uhićeni su pod sumnjom za ubojstvo 10-godišnjakinje nakon povratka iz Pakistana.

Naime, desetogodišnja Sara Sharif pronađena je mrtva u svom domu 10. kolovoza. Tri odrasle osobe, koje su živjele s njom, pobjegli su iz velike Britanije u Pakistan dan prije nego što je policija pronašla tijelo.


Obdukcija je pokazala da je djevojčica pretrpjela višestruke i teške ozljede, javlja SkyNews.

Policija je opisala istragu kao "izuzetno brzu, izazovnu i složenu", a trojac osumnjičen za ubojstvo uhićen je na aerodromu.

Otac i maćeha djevojčice prošli su tjedan objavili video u kojem su izjavili da su se u Pakistanu sakrili zbog straha da će ih policija "mučiti" ili "ubiti". Putnički agent u Wokingu ispričao je za BBC da ih je 8. kolovoza kontaktirao Sharif želeći što prije rezervirati jednosmjerne karte za Pakistan, što je bilo dva dana prije nego što je Sara pronađena.

Ubrzo nakon slijetanja u Islamabad 10. kolovoza Sharif je kontaktirao hitnu službu u Velikoj Britaniji, koja je odvela policiju Surreyja do obiteljske kuće i Sarinog tijela. Preko Interpola pokrenuta je međunarodna potraga za troje odraslih, a policija u Pakistanu pokušala ih je locirati.

POGLEDAJTE VIDEO: Smiljana Srnec bez pratnje policije šeta gradom. Kako to? 'Država nema novaca, treba osigurati pravosudne policajce'


Viola boje mora
Love island Australija
Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene 2023.
Palm springs
Ljubav je na selu
default_cta
Konobari do daske
Igra moje sudbine
Život na vagi
Tri sestre
Barapapa
default_cta

Više s weba

Pročitajte još

Image
TURSKI PREDSJEDNIK

Erdogan oštro o izraleskom premijeru: 'Netanyahu je ušao u povijest kao koljač Gaze'


Više s weba