GOSTOVANJE ZA PAMĆENJE

U gradu mode u modi je pljačka. Hrvatski navijači: 'Iz auta su nam uzeli sve čega su se mogli dočepati'

Image
Foto: Privatna arhiva

'Opeglali su mi karticu pa sam nudio policiji lokacije i točno vrijeme transakcija kako bi pronašli počinitelja, ali nisu bili zainteresirani', govori naš sugovornik

15.9.2022. u 15:11/ RTL Vijesti

Gorak okus u ustima nakon sinoćnje utakmice Dinama i Milana ostao je nekolicni navijača koji su došli ispratiti utakmicu. I to ne samo zbog rezultata. Naime, dok su oni na stadionu navijali, izvan stadiona su nepoznati počinitelji operirali. Razbijali prozore na automobilima stranih tablica i poslužili se osobnim stvarima. Novčanicima, karticama, sunčanim naočalama…

Kako nam javlja čitatelj koji se na utakmicu uputio automobilom iz Zagreba i parkirao nedaleko od stadiona, po povratku je imao što i vidjeti.

"Razbili su prozor, otvorili automobil i onda otvorili prtljažnik. Lopovi su nam uzeli naočale, novac, prekopali torbe, odnijeli su sve čega su se mogli dočepati. Zvali smo policiju, poručili su nam da dođemo do stanice. Ispunio sam zapisnik od tri rečenice. Kako su mi već opeglali karticu, nudio sam policiji lokacije i točno vrijeme transakcija kako bi pronašli počinitelja, nisu bili zainteresirani", prepričava.

Image
Foto: Privatna arhiva
Image
Privatna arhiva

Naš sugovornik navodi i da su deseci ljudi prijavljivali iste ili slične stvari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
uoči utakmice

Navijač Dinama uboden ispred San Sira!

Image
uoči utakmice

Navijač Dinama uboden ispred San Sira!

"Očito je riječ o normalnoj stvari u Milanu. Na policiji smo sreli još jednu skupinu Hrvata. Oni su još gore prošli jer je automobil pretrpio veću štetu, a i više osobnih stvari su imali u njemu. Jedan Mađar je čak imao i snimku muškarca koji mu razbija automobil. Ali nikoga to pretjerano nije interesiralo. Hrvati su kasnije pronašli torbe na parkingu u blizini stadiona, a u travi kartice", priča naš sugovornik.

Image
Foto: Privatna arhiva
Image
Privatna arhiva

Ne nada se, kaže, da će išta od osobnih stvari više vidjeti.

Upravo se čita

Image
OKUPLJANJE NA ULICAMA

VIDEO Rastu napetosti na sjeveru Kosova. U Sjevernu Mitrovicu ušlo 200 naoružanih specijalaca

"Sreća u nesreći je ta što smo sa sobom imali osobne iskaznice. Drugi put pametnije", zaključuje.

U gradu mode je, izgleda, u modi pljačkati automobile stranih tablica. A mi se naposljetku ne možemo ne zapitati kako bi ova vijest odjeknula da se slično dogodilo strancima u Lijepoj Našoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kvari mu planove

Izlazne ankete s izbora, Macron gubi apsolutnu većinu: 'Uz svjetski nered, zar još i nered u Francuskoj?'

Više s weba