NAKON KORONE...

U Njemačkoj drastično porastao broj prostitutki. Poznato iz kojih država ih je najviše

Image
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prošle godine bilo je 5200 seksualnih radnica s njemačkim državljanstvom ili 18 posto od ukupnog broja. Najčešći strani državljani među njima su Rumunji, kojih ima 35 posto, zatim Bugari - 11 posto te Španjolci - 6 posto

15.9.2023. u 14:49/ Hina

S obzirom na to da su ograničenja zbog koronavirusa postala stvar prošlosti, broj službeno registriranih prostitutki u Njemačkoj porastao je 2022. godine na 28.280, što je povećanje od 19 posto u odnosu na godinu ranije, objavio je u petak Savezni ured za statistiku.

“Razlog tog povećanja vjerojatno je potpuno ukidanje bilo kakvih ograničenja vezanih uz koronavirus u travnju 2022.”, navodi se u priopćenju.

Prema podacima za 2019., registriranim prije nego što je koronavirus izazvao sveobuhvatna zatvaranja, 40.370 osoba bilo je registrirano kao seksualni radnici.

Image
nezasitni razvratnik

Bunga Bunga Silvio: Orgijao s prostitutkama, bivša supruga izvukla alimentaciju od 1,4 milijuna eura mjesečno

Image
nezasitni razvratnik

Bunga Bunga Silvio: Orgijao s prostitutkama, bivša supruga izvukla alimentaciju od 1,4 milijuna eura mjesečno

Prema njemačkom Zakonu o zaštiti prostitutki iz 2017., prostitutke moraju biti registrirane, iako su ilegalne aktivnosti i dalje prisutne.

Najnoviji podaci pokazuju "značajan porast broja prostitutki iz Ukrajine", objavio je njemački ured, navodeći da je 470 ukrajinskih prostitutki registrirano 2022. u usporedbi s njih 180 u 2021., što je povećanje od 161 posto.

Prošle godine bilo je 5200 seksualnih radnica s njemačkim državljanstvom ili 18 posto od ukupnog broja. Najčešći strani državljani među njima su Rumunji, kojih ima 35 posto, zatim Bugari - 11 posto te Španjolci - 6 posto.

Savezni ured za statistiku također je objavio da je prošle godine povećan i broj objekata za prostituciju, poput bordela, te je 2310 takvih objekata koji imaju dozvolu u usporedbi s 2290 objekata 2021. godine.

Neregistrirani obrti i prostitutke nisu uključeni u statistiku, navodi ured.

POGLEDAJTE VIDEO: Bordel u Grazu preko plakata objavio: 'Traži se netko tko bi testirao prostituke'

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
Veliko otkriće

U Meksiku tijekom izgradnje željeznice pronađen drevni grob Maja star više od tisuću godina

Više s weba