mia žakula

Upoznajte svestranu hrvatsku ljepoticu koja je osvojila Kardashianke i sada reklamira Khloeine traperice

28.10.2016. u 18:33/ Vijesti.hr

Ova 26-godišnja magistra novinarstva svira deset instrumenata, članica je folklornog društva, a krasi je i sjajan glas

Prvo ćemo vam reći da je manekenka koja se proslavila reklamirajući traperice slavnih Kardashianki. Ali brzo ćemo srušiti sve stereotipe. Mia je magistra koja usput svira čak deset instrumenata. Upravo je zbog toga i privukla pozornost slavnog sestrinskog klana. 

Ova 26-godišnja magistra novinarstva, obožavateljica i članica folklornog društva, a krasi je i sjajan glas. No usprkos pustim talentima,  proslavila se tek reklamom za traperice. I to ne bilo kakve, već one koje potpisuje megapopularna Khloe Kardashian!

"S njom sam kratko razgovarala nekih desetak minuta na tom kastingu  i nakon toga sam dobila kampanju", kaže Mia Žakula.

Iako 1,81 centimetar  visoka djevojka, ženstvenih oblina, zadovoljava sve kriterije koje je KArdashianka tražila za reklamiranje svojih traperica, Mija ju je čini se osvojila nečim drugim!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam rekla da imam magisterij i da sviram deset instrumenata  , da sam iz hrvtaske  da sam iz Vinkovaca, najstarijeg grada u Europi, oni su totalno poludjeli!", objašnjava Mia.

"Moram reći da sam ja stvarno  imala samo lijepa iskustva. Ona je jedna izuzetno draga i simpatična žena koja uživo izgleda tisuću puta bolje nego na bilo kojoj snimci ili videu.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

"Iako je Miu ova kampanja lansirala u sam vrh američke modeling scene, a pojavit će se vjerojatno i u serijalu Kardashianki - ova Vinkovčanka ipak se odlučila vratiti iz Amerike i okrenuti novu stranicu. Onu profesionalnu i posvetiti se poslu koji najviše voli! 

"Selim u Belgiju, evo ne smijem sad ni o tome puno pričati, ali evo radi ću u struci", otkriva nam Mia. Belgija je obećana zemlja jer ondje već radi Ivo Antunović, dečko sa kojim je već šest godina u vezi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
'Osjećamo se zanemareno'

Djeca u BiH zbog štrajka već 4 tjedna ne idu na nastavu, roditelji prijete prosvjedima

Više s weba