trump likuje

Veliki potres samo 11 dana prije izbora: FBI pokrenuo istragu protiv Hillary Clinton!

Image
Foto: AP

'Istražni tim me obavijestio o ovome jučer, a ja sam se složio da bi FBI trebao poduzeti odgovarajuće istražne mjere'

28.10.2016. u 20:04/ Vijesti.hr

Direktor FBI-a James Comey objavio je da FBI istražuje novootkrivene e-mailove koje je američka predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton slala s privatnog servera, prenosi NBC.

FBI je u srpnju objavio da je istraga o privatnom serveru za e-mailove, koji je Hillary Clinton koristila kao državna tajnica, završila s preporukom da se ne podigne kaznena prijava, iako je direktor FBI-ja James Comey kritizirao Clinton zbog neopreza.

Međutim, u pismu danas poslanom članovima Kongresa Comey je rekao da su novi e-mailovi otkriveni u novom slučaju te da se čini da su relevantni za istragu.

"Istražni tim me obavijestio o ovome jučer, a ja sam se složio da bi FBI trebao poduzeti odgovarajuće istražne mjere koje bi istražiteljima omogućile razmatranje ovih e-mailova kako bi utvrdili sadrže li povjerljive informacije, te kako bi procijenili njihovu važnost za našu istragu", napisao je Comey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pismo dolazi samo 11 dana prije predsjedničkih izbora u kojima se Clinton natječe protiv Donalda Trumpa.

Njen protukandidat Donald Trump već je komentirao najnoviji razvoj događaja na predizbornom skupu u New Hampshireu.

Upravo se čita

Image
rtl danas

Ekskluzivno! Ovo je snimka tučnjave na Platku!

"FBI je ponovno otvorio slučaj njezinog kriminalnog i ilegalnog ponašanja koje ugrožava sigurnost Sjedinjenih Američkih Država", kazao je.

"Imam veliko poštovanje za činjenicu da su FBI i ministarstvo pravosuđa spremni pokazati hrabrost i ispraviti stravičnu grešku koju su počinili. To je bilo veliko izigravanje pravde koje je američki narod dobro razumio. I sada se svi nadaju kako će biti ispravljeno", rekao je Trump.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
kakve mljekare

Kinezi klonirali 3 superkrave - iz svake se može pomusti 18 tona mlijeka na godinu

Više s weba