OGLAS

Ocu na ponos

VIDEO Čečenski vođa ponosan objavio snimku na kojoj njegov maloljetni sin brutalno tuče zatvorenika

Image
Foto: Screenshot Twitter/Telegram

Čečenski vođa, Kadirov, na Telegramu je objavio snimku premlaćivanja zatvorenika od strane njegova maloljetna sina. Kadirov je jedan od najvažnijih Putinovih saveznika, a trojicu sinova, tinejdžera poslao je u rat u Ukrajinu da se bore za Rusiju

26.9.2023. u 11:25/ Danas.hr

Čelnik ruske regije Čečenije, Ramzan Kadirov, izjavio je u ponedjeljak da je ponosan na svog 15-godišnjeg sina Adama jer je pretukao zatvorenika optuženog za spaljivanje Kurana, prenosi Reuters.

Kadirov je na Telegramu objavio snimku na kojoj se vidi mladić koji šakama i nogama brutalno udara čovjeka koji se skupio na stolici prije nego se srušio na pod. O incidentu se prvi put pisalo prije mjesec dana, a Kadirov je istaknuo da je video objavio kako bi razriješio sve sumnje je li se incident stvarno dogodio.


“Potukao ga je, i učinio je pravu stvar. Bez pretjerivanja, da, ponosan sam na Adamov postupak", rekao je, dodavši da poštuje dječaka jer je stekao "odrasle ideale
časti, dostojanstva i obrane svoje vjere".

Image
Strani plaćenici

Potpisali su 'Ugovor s vragom': Ovo su priče kubanskih boraca u ruskim redovima

Image
Strani plaćenici

Potpisali su 'Ugovor s vragom': Ovo su priče kubanskih boraca u ruskim redovima

Zatvorenik, Nikita Zhuravel, požalio se na napad,ruskoj pravobraniteljici za ljudska prava, koja je prošlog mjeseca rekla da je problem uputila svojoj kolegici u Čečeniji.

Podsjetimo, Kadirov vlada Čečenijom čeličnom rukom otkako je 2007. postao predsjednik, sljedeći korake svog oca Akhmata koji je poginuo u eksploziji bombe 2004. Uživao je u izdašnoj Putinovoj pomoći za obnovu pretežno muslimanske regije koja je stradala od razaranja u dva rata nakon raspada Sovjetskog Saveza kada su se pokušali odcijepiti od kontrole Moskve.

Kadirov je jedan od najvažnijih saveznika ruskog predsjednika Vladimira Putina, a sve veći publicitet daje svojoj trojici sinova tinejdžera, za koje je prošle godine rekao da ih šalje da se bore za Rusiju u ratu u Ukrajini.


POGLEDAJTE VIDEO: Tisuće Armenaca napušta svoju zemlju. U eksploziji skladišta ozlijeđeno više od 200 ljudi

U klinču
Dosje Jarak
Ljubav je na selu
Vrijeme je za seks
SPRZŽ2023
default_cta
Viola boje mora
Love island Australija
America's got talent
Superstar finale
Igra moje sudbine
default_cta
Život na vagi
American idol
VOYO KIDS
LJNS AU

Više s weba

Pročitajte još

Image
imao je 26

Umro je mladić Aleksandar kojega je majka polila benzinom: 'Pred njezinim je očima gorio i vrištao'


Više s weba