DOBIO OTKAZ

VIDEO Djelatnik u školi jurio za autističnim dječakom (3) pa ga onda udario u glavu. Pogledajte šokantnu snimku

Image
Foto: Screenshot Facebook

Lindsay je rekla da joj je školski upravitelj rekao da je njezinog sina, Braylena, zaposlenik 'doveo u red', no snimka sa sigurnosnih kamera pokazuje potpuno drugačiju sliku. Zaposlenik je nakon incidenta dao otkaz

19.9.2023. u 11:38/ Danas.hr

Roditelji 3-godišnjeg autističnog djeteta objavili su video na kojem se vidi kako zaposlenik škole udara njihovog sina u glavu, a zatim ga nosi naglavačke za oba gležnja.

Video koji je Taneshia Lindsay, podijelila na svojem Facebooku prikazuje sigurnosnu kameru iz hodnika Centra za rano učenje Rosa Parks u Daytonu, a sve je snimljeno 21. kolovoza, piše NBC News.

Lindsay je rekla da joj je školski upravitelj rekao da je njezinog sina, Braylena, zaposlenik "doveo u red", no snimka sa sigurnosnih kamera pokazuje potpuno drugačiju sliku. Zaposlenik je nakon incidenta dao otkaz.

Na snimci se vidi kako dječak trči niz hodnik. Zaposlenik trči za njim, zatim ga udara u glavu i trogodišnjak pada na tlo. A zatim ga djelatnik škole nosi naglavačke držeći ga za gležnjeve.

"Ravnatelj nam nije rekao cijelu istinu. Kao što vidite, bilo je mnogo gore od toga", rekla je Lindsay. Odvjetnik roditelja, Michael Wright, kazao je da je škola lagala obitelji i držala je u neznanju. "Nisu bili transparentni i moraju snositi odgovornost", kazao je.

Lindsay je rekla da je morala poslati e-mail Dayton Public Schools tri puta prije nego što je primila kratki isječak. Snimku je dobila u ponedjeljak, tri tjedna nakon incidenta.

Video je zaprimila tek 11. rujna, s time da je nije dobila u cijelosti.

"Zašto je Braylen tako bježao od njega? Možda nije bio zaigran. Ne znam. Ne znam jer su odrezali dio snimke", kazala je majka novinarima.

Školski okrug za sada nije objavio ime zaposlenika škole. Obitelj trogodišnjaka traži da se on uhiti i privede pravdi, ali ne planira ispisati Braylena iz škole. "On vjeruje svom učitelju. Želi ići tamo", objasnila je Lindsay.

Tri sestre
Laži sa mnom
Señorita 89
Trag divljači
Život na vagi
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Kako zadovoljiti ženu
Elon Musk show

Više s weba

Pročitajte još

Image
kolege svjedočile sukobu

Drama u Kliničkom centru u Sarajevu! Potukli se doktor i medicinska sestra: 'Ti si najobičnija seljačina'

Više s weba