Govor na koledžu

VIDEO Novi Bidenov gaf: Tvrdi da je predavao na prestižnom sveučilištu, a nikada nije održao ni jedno predavanje

Image
Foto: Profimedia

“Četiri godine predavao sam na Sveučilištu Pennsylvania, predavao sam političku teoriju", rekao je Biden. Istina je kako je Biden bio počasni profesor na Sveučilištu. Međutim, njegove odgovornosti nikada nisu uključivale tipične dužnosti profesora kao što je predavanje tijekom semestra

15.9.2023. u 16:10/ Danas.hr

Predsjednik Joe Biden, koji nikada nije predavao niti jedan kolegij na Sveučilištu u Pennsylvaniji, rekao je u četvrtak kako je nekada "predavao političku teoriju" na tom uglednom sveučilištu koje je član prestižnog udruženja Ivy League, prenosi New York Post.

"Naša demokracija je napadnuta i moramo se boriti za nju", rekao je 80-godišnji Biden tijekom govora na Prince George's Community College u Marylandu. “Četiri godine predavao sam na Sveučilištu Pennsylvania, predavao sam političku teoriju. I ljudi, uvijek čujete kako se svaka se generacija mora boriti za demokraciju.”

Prava je istina da je Biden bio počasni profesor na Sveučilištu u Philadelphia, gdje je radio od veljače 2017. do travnja 2019., između njegovog mandata u Bijeloj kući kao potpredsjednika i početka njegove predsjedničke kampanje.

Međutim, njegove odgovornosti nikada nisu uključivale predavanje tijekom semestra, provođenje samostalnih istraživanja i rješavanje administrativnih zadataka– što su tipične dužnosti profesora. Biden je imao desetak javnih nastupa na Sveučilištu, ali nikada nije držao redovitu nastavu, piše Philadelphia Inquirer.

Jedan od posjeta bio je događaj u studenom 2017. na kojem je promovirana njegova knjiga "Obećaj mi, tata", piše Daily Pennsylvanian.

Ostala Bidenova pojavljivanja na Sveučilištu uključivala su razgovore s administratorima, jedno predavanje diplomantima poslovne škole Wharton i javne događaje s bivšim meksičkim predsjednikom Felipeom Calderonom i bivšim potpredsjednikom britanske vlade Nickom Cleggom.

Biden je zaradio oko 900.000 dolara od Sveučilišta dok je bio na počasnoj dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: FBI ubio muškarca zbog prijetnji Bidenu: 'Obrisati ću prašinu sa snajperske puške M24'

Love island UK
Superstar
Elon Musk Show
Život na vagi
Señorita 89
default_cta
Ljubav je na selu
Britain's Got Talent
Infinity Nado

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPSADNO STANJE

FOTO Muškarac u Sloveniji nekoliko puta pucao s balkona kuće, ciljao i policiju. Stigli specijalci

Više s weba