Šokantna snima

VIDEO Pijana putnica divljala u avionu pa je zavezali: 'Pogledajte moju krv, to su zvijeri'

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Posada je rekla kako su ubrzo nakon polijetanja morali obuzdati plavokosu ženu koja je bila izvan kontrole

15.8.2018. u 14:49/ Vijesti.hr

Na snimci koja je u utorak objavljena na YouTubeu vidi se polugola putnica u avionu sa zavezanim rukama i nogama koja se na sav glas dere. Posada aviona morala je vezati kako bi smirila pomahnitalu putnicu na letu iz Moskve u turski grad Antalya.

Posada je rekla kako su ubrzo nakon polijetanja morali obuzdati plavokosu ženu koja je bila izvan kontrole. Kako su rekli Mirroru, žena je popila previše u duty free baru u Moskvi prije početka leta što je najvjerojatnije uzrokovalo njezino ponašanje. Bila je nasilna i vrijeđala što je plašilo ostale putnike u avionu.

Zavezali su joj noge skupa, a ruke iza leđa te je posjeli na pod aviona dalje od ostalih putnika. Za sada nije poznato zašto je bila polu gola, odnosno zašto je imala samo crni grudnjak i hlače.

Video pokazuje kako pomahnitala putnica udara glavom u zid aviona te kako stjuardesa pokušava namjestiti jaknu da je spriječi u ozlojeđivanju same sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena u videu tvrdi da vidi nevidljive ljude koji je pokušavaju ubiti. "Preklinjem vas. Moje ruke su vezane. Vidite što se događa. Pogledajte me. Pogledajte moju krv. To su zvijeri, to su lažljivci, pokušavaju vas prevariti", dere se putnica.

Ruski mediji javljaju da je žena puštena pri dolasku u zračnu luku Antalya. Turska policija navodno je izjavila da nisu zainteresirani za tužbu protiv žene i te je puštena na slobodu, piše Mirror.

Upravo se čita

Image
BRZA REAKCIJA

Ovo je kronologija uhićenja četvorice povezane s pucnjavom u Zagrebu: Akcija je trajala sat i pol

Više s weba

Pročitajte još

Image
'destabilizirat će europski narod'

Stotine u Parizu prosvjeduju protiv poplave migranata: 'Ovo je neviđena tragedija za Europu'

Više s weba