zbog potresa

VIDEO Šire se snimke urušavanja čitavih nebodera. Reporter se javljao uživo, a onda je krenuo užas

Image

Novinar je izvještavao s ulice hodajući između blokova, a onda se čuo vrisak, digao se oblak prašine i nastala je panika. Ovo su trenuci koji lede krv u žilama

6.2.2023. u 14:58/ K. D. Hrnjkaš

U razornim potresima s epicentrima u Turskoj i koji su se osjetili i u Siriji poginulo je više od 1300 ljudi. U Turskoj je i više od 5000 ozlijeđenih.

S magnitudama od 7,7 i 7,8 po Richteru, čitava naselja sravnjena su sa zemljom, a na društvenim mrežama objavljen je niz videa u kojima su uhvaćeni trenuci kad su se višekatnice urušivale kao kule od karata.

Na jednoj od snimki vidi se reporter koji se javljao u živo hodajući cestom. Kraj njega su prolazili i stanovnici, a onda se čula buka, podigla se prašina i na snimci se čujo zapomaganje. Nastala je panika jer se urušila zgrada.

Na društvenim mrežama pojavila se i dramatična snimka nebodera koji se također urušava u gradu Sanliurfa u Turskoj. Trenutak prije urušivanja, ispred zgrade prošao je autobus. Na trgu ispred nebodera nastala je panika, podigao se golemi oblak prašine, a ljudi su počeli bježati.

Gotovo identično je potpuno sa zemljom sravnjena i višekatnica u Siriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/ismailrojbayani/status/1622437890247598083

Više s weba

Pročitajte još

Image
temelj mirnog rješenja?

Putin kaže da Kijev ne djeluje spremno za mirovni sporazum koji predlaže Kina

Više s weba