Otkriveno je

VIDEO Talibani ubili slavnog komičara, a on im se smijao u lice sve do posljednjeg trenutka. Prerezali su mu vrat

Image
Foto: Twitter/ Eretz Israel

Dugo se nije znalo što se dogodilo s komičarom Nazarom Mohammadom koji je ismijavao talibane. Sad je objavljen video kako ga odvode iz kuće.

24.8.2021. u 8:57/ RTL Vijesti

Dugo se nije znalo što se dogodilo s komičarom Nazarom Mohammadom iz Afganistana koji je ismijavao talibane. Sad je objavljen video kako ga odvode iz kuće. 

Svoj zadnji dan života, kad su ga zarobili, a poslije i pogubili, Nazar Mohammad, poznatiji kao Khasha Zwan, afganistanski TikTok komičar nastavio je pričati viceve te se smijati u lice krvnicima, piše Daily Mail

Image
kaos na aerodromu

Talibani proučuju da ukoliko Amerikanci produže svoj boravak, to bi bio prelazak crvene linije

Image
kaos na aerodromu

Talibani proučuju da ukoliko Amerikanci produže svoj boravak, to bi bio prelazak crvene linije

Na društvenim mrežama pojavio se video kako ga talibani odvode iz kuće u Kandaharu. Tvrde da je snimljen u srpnju, a na njemu se vidi komičar okružen talibanima s kalašnjikovima. Izruguje se s njima iako je znao da su mu to posljednji trenuci života.

Na videu se vidi kako ga jedan šamara dok se komičar šali na njegov račun, a kasnije su ga pronašli mrtvog. Pucali su u njega i prerezali mu vrat, a talibani su u početku poricali umiješanost u smrt zvijezde prije nego što su priznali odgovornost te su potvrdili da su dvojica muškaraca u automobilu talibani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više s weba

Pročitajte još

Image
SA 83 POSTO GLASOVA

Bez iznenađenja u Bjelorusiji: Lukašenko osvojio peti predsjednički mandat

Više s weba