SVE ZBOG LAJKOVA?

VIDEO U Veneciji skočio s trokatnice u kanal. Gradonačelnik poručio: 'Zaslužio je potvrdu za glupost'

Image
Foto: Twitter Luigi Brugnaro / Screenshot

'Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog prijatelja koji je napravio glupi video za društvene mreže', rekao je Brugnaro. Također je kazao da je poslao policiju u zgradu kako bi utvrdili na koji je način muškarac mogao ući u privatnu zgradu te kako je uspio doći do krova

25.3.2023. u 22:20/ Danas.hr

Talijanske vlasti tragaju za muškarcem koji je u četvrtak u Veneciji skočio s trokatnice u kanal, javlja CNN. Gradonačelnik Venecije Luigi Brugnaro na svom je Twitteru kazao da će mu dati "potvrdu za glupost" za taj čin koji je postao viralan na društvenim mrežama.

Brugnaro je objavio i video dodavši da će muškarac i njegov suučesnik, koji je snimio video, biti uhićeni. Na snimci se može vidjeti kako osoba skače s krova zgrade i pada na trbuh.

"Pokušavamo ga identificirati, prijaviti njega i njegovog prijatelja koji je napravio glupi video za društvene mreže", rekao je Brugnaro. Također je kazao da je poslao policiju u zgradu kako bi utvrdili na koji je način muškarac mogao ući u privatnu zgradu te kako je uspio doći do krova.

"Riskirao je život u tom skoku, ali je i delikvent. Oni ne razumiju opasnost koju stvaraju u ovom gradu. Što da je ispod prolazio brod? Oni rade te gluposti na društvenim mrežama za lajkove", zaključio je Brugnaro.

Više s weba

Pročitajte još

Image
IZGUBLJEN NA MORU

VIDEO Maturant na Bahamima skočio s broda zbog izazova i nestao u moru. Potraga za njim prekinuta

Više s weba