IZVANREDNO OBRAĆANJE

Vučić na sto muka! Državom haraju prosvjednici, sin mu uključen u nogometnu aferu: 'Žele me prikazati kao loš...

2.12.2021. u 20:33/ Maja Oštro Flis

Kaže srpski predsjednik i da mu je sin bio na svom radnom mjestu jednom kad ga je tražila inspekcija

Tisuće prosvjednika i ovog vikenda bit će na ulicama diljem Srbije. Ekološki prosvjedi uzimaju maha stoga su bili i jedna od glavnih tema izvanrednog obraćanja srbijanskog predsjednika.

No, u gotovo 90 minuta Aleksandar Vučić je bio prisiljen i braniti svog sina Danila uz kojeg se veže nogometna afera. 

Talijanski mediji objavili su priču da je Vučićev sin, jedan od menadžera nogometnog reprezentativca Dušana Vlahovića. Navode da je upravo Danilo Vučić zaslužan što je Vlahović odbio produžiti ugovor sa Fiorentinom, unatoč činjenici da mu je ponuđena najviša plaća u povijesti kluba. Za tatu Vučića sve su to laži i orkestrirani napadi baš na dan sinova rođendana. 

"Što su baš izabrali njegov rođendan? Valjda da bi ja sebi rekao kako nisam dobar otac i kako sam djetetu pokvario život i uništio. Ja sam na svog sina ponosan. On je dobar, pošten, odgovoran mladić koji radi u jednoj vinoteci u Beogradu, čak jedan dan kad je dolazila inspekcija je bio na svom radnom mjestu", istaknuo je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO TO NABAVLJAJU SUSJEDI?

Cvrtila: 'Vučić je vjerojatno mislio da će Srbija dobiti protuzračni sustav S400 jer sigurno nemaju novca za zrakoplove'

Image
ŠTO TO NABAVLJAJU SUSJEDI?

Cvrtila: 'Vučić je vjerojatno mislio da će Srbija dobiti protuzračni sustav S400 jer sigurno nemaju novca za zrakoplove'

O tome su pisali i u srpskom KRIK-u, mreži za istraživanje kriminala i korupcije. Srpska vlast ih je u više navrata optužila za napad na predsjednikovu obitelj, a agencija koja zastupa nogometaša Vlagovića negirala je da je Danilo Vučić njegov menadžer. 

U svakom slučaju, u izlaganju koje je trajalo gotovo 90 minuta, Vučić nije htio odgovarati na pitanja o sinu, a što se tiče prosvjeda kaže kako ulica nikad neće voditi politiku Srbije.

Upravo se čita

Image
POSLALI APEL

Prijatelji životinja upozoravaju: Zbog SP-a sve češća protuzakonita upotreba petardi

"Ovom zemljom vladaju institucije i tako će biti", zaključuje. 

Više s weba

Pročitajte još

Image
'OPERACIJA ZAVRŠENA'

Rusi proglasili pobjedu u Mariupolju: 'Tvornica u kojoj su se skrivali militanti je pod kontrolom'

Više s weba